IzzyMenu: Generează meniuri online


IzzyMenu.com este un simpatic generator de meniuri CSS & DHTML. Practic în câteva minute puteţi avea un meniu care să arate bine, fără ca Dvs să fi scris vreo linie de cod. Alegeţi doar designul pornind de la modelele puse la dispoziţie şi apoi configuraţi după bunul plan diverşi parametri şi, evident, descrieţi structura (eventual pe două nivele a) meniului. IzzyMenu e parte a proiectului IzzyWebsite, un proiect tip CMS comercial, dar meniurile pot fi folosite practic în orice situri.

img67

Recomandabil este să vă deschideţi un cont pentru ca să puteţi salva modificările pe care le aduceţi şi regăsi data viitoare. În captura de mai jos vedeţi webaplicaţia în întregime. Atât Menu Styles cât şi Menus Catalogue afişează fereastra cu modele de meniuri. De la Menu Structure configuraţi opţiunile de meniu (aici mi-a luat ceva până să mă prind cum se face al doilea nivel al meniului: trăgând înspre dreapta, adică în interior, o opţiune din nivelul întâi). La My Menus se colectează meniurile la care aţi lucrat. În fine, este secţiunea din stânga cu numeroşi parametri de editat pentru meniuri. Doar dacă meniul este cu două nivele vă va interesa partea Submenu, în rest lucrând în partea cu Main Menu.

img66

Iată şi alte capturi spre lămurire. La final puteţi da click pe Download şi veţi putea descărca o arhivă zip ce conţine toate "ingredientele" pentru a folosi respectivul meniu în situl Dvs. Succes!

img68


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Un alt serviciu online care permite generarea de meniuri CSS este oferit si la adresa web: http://tabcreatr.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *