Billiard Art


Dacă nu stăpâniţi arta biliardului s-ar putea ca acest joc să vă cam plictisească (a fost cazul meu). Dacă însă vă pasionează să daţi cu tacul atunci s-ar putea să vă placă şi joaca virtuală. Billiard Art caută să vă ofere o experienţă cât mai apropiată de cea reală (atât cât poate face un joc de calculator). Grafica este bună dar, semnalează Caiman, există un mic bug când o bilă cade într-un "buzunar". Dar şi atunci doar trebuie reluat nivelul 🙂 .

img74

Jocul oferă patru săli. În capturile de pe Caiman.us se văd şi forme mai ciudate de mese, probabil la nivele superioare (eu nu am rezistat nici măcar unul). Puteţi alege dacă să jucaţi împotriva calculatorului, împotriva unui prieten (cedându-i mouse-ul şi tastatura) sau Dvs practicând. Mânuirea tacului e destul de simplă, doar intensitatea tragerii are un mod mai ciudat de reglare. Mai multe veţi vedea descărcând jocul. Nu este nimic de instalat, doar o arhivă de vreo 13MB de despachetat.

img75

PS: Linkul furnizat la început nu conduce spre pagina producătorului. Aici miroase a intervenţie Caiman.us. Pentru cine nu ştie: acest sit caută să recomande doar jocuri curate (de spyware-uri sau viruşi) şi aceasta înseamnă că uneori prezintă jocuri infectate cu una alta, dar versiunea care o pun ei e mereu curată. Urmăresc acest sit de mai bine de trei ani şi nu am avut niciodată vreo problemă. Când ei oferă un joc ştii sigur că e curat.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *