Champion Chef: Joaca de-a bucătarii


În Champion Chef ne jucăm de-a bucătarii. Adică nu facem chiar de mâncare, mai mult livrăm alimentele de care este nevoie pentru o anumită reţetă. Eroina noastră principală doreşte să îşi deschidă un restaurant, dar pentru a avea banii necesari, se înscrie la un concurs de bucătari, pe care speră să îl câştige. Concursul se desfăşoară pe parcursul a patru runde, în patru restaurante diferite, în fiecare restaurant trebuind să lucreze 10 zile, după care sunt desemnaţi câştigătorii rundei. La final mai vine o rundă probabil în propriul restaurant.

img189

Jocul propriu-zis constă în a le da diferiţilor clienţi care vin în restaurant alimente în funcţie de reţetele din meniu – atenţie la felul alimentelor şi la numărul lor. Roşiile, ananasul, pastele, laptele, carnea şi altele apar treptat în rânduri în partea dreaptă a ecranului; cu click pe unul dintre alimente sunt marcate toate de acelaşi fel adiacente, şi le putem da clienţilor. Putem da unui client şi mai multe alimente decât cere – uneori e util ca să mai scăpăm de ele de pe ecran -, până când apare semnul bifat în dreptul alimentului respectiv. Când rândurile de alimente umplu spaţiul de joc, cele de sus cad şi pierdem din suma de bani adunată.

img190 img191

img192 img193

Fiecare client ne plăteşte pentru mâncare şi ne mai lasă şi bacşiş, în funcţie de cât de rapid i-am livrat mâncarea. Avem de exemplu studente sau turişti foarte răbdători, dar care nu lasă bacşiş prea mare; femeile de afaceri lasă bacşiş mai mare, dar ele îşi pierd repede răbdarea, puteţi chiar să le pierdeţi ca şi cliente, şi dacă pleacă pierdeţi şi bani. De la un anumit nivel îi mai putem "îndulci" pe clienţii cu răbdarea pe terminate – fapt indicat de inimioarele care tot dispar din dreptul lor – cu bomboanele care vin printre alimente. Un nivel se încheie când au trecut pe la noi toţi clienţii, numărul lor fiind indicat la People. Dacă am obţinut scorul minim pentru acel nivel, putem trece mai departe, dacă nu, mai încercăm o dată. Pe la primele nivele e destul de uşor să îi serveşti pe clienţi, dar mai apoi alimentele de care avem noi nevoie vin mai rarefiate, câteodată nu poţi decât să le livrezi bucată cu bucată. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *