MP3 Player în flash


Revenim la subiectul playerelor MP3 realizate în flash acum cu o soluţie open source intitulată, cum se putea altfel?, chiar MP3 Player. Este vorba de un flash scris de un francez, dar situl e disponibil şi în limba engleză. Mai jos aveţi o demonstraţie de folosire a acestui script, folosind ca piesă MP3 una în consonanţă cu timpul liturgic al catolicilor de rit apusean.

Scriptul este foarte simplu de folosit. Situl include şi un fel de „generatoare” pentru script dar sunt destul de primitive şi puteţi pierde din facilităţile scriptului. De aceea vă recomand să vedeţi documentaţia cu toţi parametrii existenţi, alegând desigur pe cei care vă interesează. După cum puteţi observa din captura (grafică!!! nu încercaţi să daţi click căci e o imagine) de la finalul materialului playerul poate funcţiona în diverse moduri, de la cel ultra-minimalist, când e un mic pătrat cu un buton de play (click mai jos), la modul maximal atunci când aveţi mai multe piese şi doriţi ca ele să fie vizibile navigatorilor.

Puteţi să alegeţi culorile playerului ceea ce este excelent pentru a-l putea potrivi cât mai bine cu culorile sitului unde îl doriţi integrat. Puteţi opta şi pentru o imagine care să fie folosită ca skin (la parametrul skin daţi calea spre imagine, care trebuie evident să fie online).

img89


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *