Doar azi gratuit: Sound Editor Deluxe şi Fatal Hearts


Dacă vă amintiţi de articolul Sună ca o veveriţă? atunci ştiţi de problema frecvenţei pentru MP3-urile ce se doresc audiate online cu playere flash (precum cel încorporat în GMail). În timp ce o aplicaţie atât de celebră precum Audacity ignoră frecvenţele necesare pentru o audiţie… neveveriţească, iată că oferta zilei de astăzi de la GAOTD m-a făcut fericit: Sound Editor Deluxe. Până mâine la ora 10 este gratuit, aşa că dacă prelucraţi frecvent fişiere audio s-ar putea să doriţi să îl testaţi.

img76

După cum vedeţi din captura de mai sus programul are ingredientele necesare pentru prelucrări: se încarcă un fişier audio şi pe lângă diversele convertiri se pot tăia bucăţi sau aplica diverse efecte. În captura de mai jos, în dreapta de tot, vedeţi că la Output Format se poate la MP3 setat un sample rate multiplu de 11.025, deci adio veveriţe! Un bit rate mai mic pentru o compresie mai mare. Şi programul vine şi cu "bonusuri". Există aplicaţii în aplicaţie, ce permit scrierea unui CD audio pornind de la fişiere MP3 (sau alte formate), dar şi una pentru înregistrări audio. Cu siguranţă comparat cu Audacity (gratuit şi complex) Sound Editor Deluxe s-ar putea să nu îşi merite banii. Dar astăzi e gratuit! În plus are frecvenţele speciale de care aminteam anterior.

img77

GAOTD oferă şi un joc gratuit. Astăzi e vorba de Fatal Hearts. Nu am testat jocul deci nu pot spune despre el prea mult. Dacă nu m-aş grăbi acum poate l-aş instala. Este un joc cu jocuri, adică de-a lungul unei poveste ce se vrea intrigante sunt diverse probleme de logică de rezolvat. Grafică anime, jocuri de logică, 14 finaluri diferite, muzică de fundal… Ar putea fi un joc bun. Din nou: e gratuit, nu aveţi prea mult de pierdut dacă vă place genul.

img78 img79

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. moroshan spune:

  Cred ca am o problema… Sau, undeva, este o problema care mie imi scapa!!!?
  „Până mâine la ora 10 este gratuit”… Despre asta este vorba! Care „maine”!? La mine nu se-mbuca NICIODATA acest „maine”!!! Gresesc eu undeva, sau si altii sunt in aceasta situatie!?
  PS: Fac precizarea ca „sunt pe faza”, imediat de cum aceste informatii sunt postate pe CNET…
  Poate e cineva in masura sa ma lumineze in acest sens…
  10X for all

 2. radu.capan spune:

  Fiecare articol are o data. Articolul de mai sus a fost scris duminica, pe la ora 11. Oferta GAOTD dureaza 24 de ore. In ora Romaniei vine de la 10AM pana la 10AM ziua urmatoare. Acum, datorita schimbarii de fus orar de la altii probabil, am impresia ca este 9AM pana la 9AM. Cine a citit acest articol duminica (si INSTALAT ATUNCI programul), a putut profita de oferta. Cine l-a citit luni dupa ora 9 (mda, eu am scris 10), a putut prinde de asemenea oferta. In cateva zile/saptamani intervalul 9AM-9AM va redeveni 10AM-10AM.

  Cand e o oferta GAOTD caut sa scriu despre ea inainte de ora 13, pentru ca sa afle de ea si cei ce primesc prin email articolele. Cine ne urmareste prin RSS afla mai rapid.

  In fine, sa mai spus ca pe situl GAOTD oricine se poate abona prin email si primeste ZI DE ZI ofertele lor (care nu sunt stralucite decat uneori).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *