Watch-Movies.ro


Aş zice că trebuie să fii cam disperat sau să mori de curiozitate ca să urmăreşti un film online, la calitatea la care sunt disponibile de regulă online filmele (dar aş putea jigni pe unii, aşa că nu spun 🙂 ). Vorbim o dată de faptul că multe sunt adesea filmare după filmare (ex: din cinematograf) şi nu copie DVD, dar şi de faptul că pentru a putea fi vizionate online cu conexiuni obişnuite materialele video sunt puternic comprimate. În plus nu se poate vorbi de titrare în limba română deci trebuie să fii bun prieten cu limba engleză.

img131

Şi totuşi, unii ar putea fi interesaţi de Watch-Movies.ro. E un sit românesc, da, ce grupează diferite filme existente pe diferite servere din lume. După cum puteţi uşor ghici, filmele nu sunt puse (acolo unde rezidă ele) în mod legal, dar în sine situl românesc nu face nimic ilegal, ne-cazând în propriul spaţiu vreun fişier video. E ca la torrente: e vorba doar de o portiţa spre materiale puse ilegal la dispoziţie, nu sunt materialele în sine.

Veţi găsi câteva sute de filme, multe foarte, foarte noi. Sunt grupate pe cateogorii şi, via CinemaRX, sunt şi câteva informaţii despre fiecare film în parte. Atât cât m-am plimbat eu pe sit nu am găsit decât un film indisponibil. Dacă găsiţi, puteţi da o mână de ajutor celor ce fac situl semnalând faptul că legăturile nu sunt funcţionale. Despre calitate am spus, nu mai revin, vedeţi şi Dvs din capturile de mai jos. Puteţi urmări un film în fereastră sau pe tot ecranul. În funcţie de player-ul afişat pentru film s-ar putea să mai aveţi diverse controale (la un moment dat un player avea şi buton pentru intensitate – excelent, pentru că imaginea era cam întunecată). Dacă vă tentează să descărcaţi vreunul din filme (pe bune: de ce aţi face aşa ceva?), vedeţi pagina Download filme.

img133 img134

PS: Despre filme de văzut în bucăţi, online, am mai scris acum un an, aici. Într-un comentariu acolo este amintit Watch-Movies.net. Exact: acelaşi nume, dar dot net şi nu dot ro.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Pr. Alois Moraru spune:

  Nu stiu cati mai au timp sa urmareasca filmele pe net?! Discutand cu tinerii, multi dintre ei prefera sa urmareasca filmele pe ecran mare si in compania altora, daca se poate chiar mancand seminte sau pufuleti…

 2. Adi spune:

  M-am plimbat pe site si pare ok adica pentru cine nu are chef sa mai astepte sa downloadeze, caute etc si daca sunt filme noi cu atat mai bine. Bafta in continuare!

 3. Movies spune:

  I want to introduce you another movie download website – http://otterlakemarina.net/

 4. perse adrian spune:

  Incercati si Movies-24h.com. Eu il folosesc.

 5. tanasdie tiberiu spune:

  Vechiul site era mult mai usor de utilizat si folosit „adica pt tanatalai ca mine”. Mult mai practic si optic mai usoara vizualizarea filmelor. Vechiul format era de 10 ori mai bun.

 6. jürgen.toth spune:

  Filme online sunt oferite şi pe următorul portal: http://www.filmannex.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *