Meteora: (minunate) widgeturi JavaScript


Uau, uau, uau… Nu pot fi zgârcit la uau-uri văzând Meteora -o librărie de widgeturi JavaScript bazată pe mootools. Cu toate că e produs mexican, nu aveţi nevoie de spaniolă pentru a citi situl, documentaţia, dar o veţi întâlni de exemplu la comentarii. Meteora a ajuns acum două zile la versiunea 0.5. Cu aceasta v-am salutat. Daţi click aici pentru a vedea demonstraţiile impresionante.

img148

Dacă cumva nu aţi dat click – nu am fost convingător – iată ce oferă în acest moment:

Demonstraţiile sunt convingătoare. În unele cazuri toată "munca" webmasterului se rezumă la nişte includeri de fişiere JavaScript şi la punerea unor id-uri specifice unor elemente (div-uri, imagini, tabele). Abia aştept să găsesc ocazia când să folosesc acest widgeturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. LightVision spune:

    De cele mai multe ori „munca” unui webmaster nu se rezuma la nişte includeri de fişiere JavaScript şi la punerea unor id-uri specifice unor elemente. Hai sa nu fim superficiali si sa inducem audienta in eroare.
    Daca ar fi asa de simplu toata lumea si-ar face singura un website. De la a copia un js pana la a face un site compatibil pe toate browserele si toate sistemele de operare, inclusiv telefoanele mobile cu browsere e cale lunga…

    Toate bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *