Honeybee: Faguri şi flori


Nu am înţeles prea bine de ce într-un joc cu albine ar trebui să culegi flori din faguri, dar Honeybee este un joc captivant, ce necesită totuşi şi răbdare. Avem o formaţiune de celule hexagonale de fagure în care se găsesc flori de diferite culori, şi o "armată" de albinuţe, de culori corespunzătoare florilor. Albinele, care nu pot zbura în fagure decât în linie dreaptă, trebuie să le culeagă după culoare toate florile de la un anumit nivel. Unele celule sunt acoperite cu ceară, şi peste ele albinele nu pot trece.

img194

De la un nivel la altul florile sunt amplasate în locuri la care este tot mai dificil să ajungi. Albinele care au cules o floare rămân pe loc, blocând adesea accesul la alte flori. Dar le putem face să zboare şi să elibereze calea, alăturându-se din nou roiului, dacă punem cel puţin patru albine de aceeaşi culoare în celule adiacente. Nu putem alege culoarea albinelor, ci le luăm aşa cum vin rând pe rând. De aceea uneori trebuie să aşteptăm răbdători până ne vine o albină de culoarea potrivită, iar pe cele de care nu avem nevoie să le punem la întâmplare în fagure. Atenţie însă că nu putem aglomera fagurele, căci avem un număr limitat de albine în roi, aşa că mai trebuie să le şi dăm drumul.

img195 img196

img197 img198

Se pare că numele date diferitelor stadii – care se deblochează după un anumit număr de faguri de miere goliţi de flori – sunt inspirate de cele şapte noi minuni ale lumii contemporane: Stupul lui Artemis, Marea Piramidă de la Beeza, Lanterna din Alexandria… De la un stadiu la altul apar şi culori noi la flori şi la albine, ceea ce complică şi mai mult jocul. Putem juca şi în modul Speed, în care avem un timp limitat pentru fiecare "misiune" şi număr limitat de vieţi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *