La CNet.ro acum un an: martie 2007


img177A mai trecut o lună. O lună în care – permiteţi-mi să vă împărtăşesc (aproape) frustrarea – nu am reuşit să depăşim semnificativ pragul de 400 de abonaţi prin RSS, numărul fiind când peste prag când sub… Dar conform tradiţiei noi privim la situaţia de acum un an. Ce a însemnat martie 2007? Era luna în care îşi începea existenţa Scribd.com. Eu am început să folosesc serios acest sit doar de când cu iPaper. Semnalam atunci pentru prima oară IE7pro. Între timp programul a evoluat serios, aducând Internet Explorer mai aproape de Firefox. În fine, Yahoo! Mail renunţa tot atunci la limitarea conturilor de email. (Ah! Şi să ne amintim şi de Picnik.)

Să vedem şi câteva dezamăgiri. În martie 2007 semnalam situl MiniAjax.com. Ce revelaţie era atunci! Din iunie 2007 nici o actualizare… Picasa Web Albums anunţa tot în martie că limita de cazare pentru fotografii creşte de la 200MB la 1GB. De atunci atâtea alte servicii oferă cu uşurinţă 2-3GB sau mai mult, iar Picasa tot la 1GB? Pentru mine devine stresant, pentru că sunt cu contul aproape plin. Din fericire se poate cumpăra mai mult spaţiu şi nu costă aşa mult. Aş prefera însă gratuit 🙂 .

Un mare interes – vedeţi topul de mai jos – l-a constituit Geni.com, care este într-adevăr un sit extraordinar şi care a mai crescut de atunci, dar nu tocmai spectaculos. Dacă vreţi să vă relaxaţi v-aş recomanda două articole de acum un an: De relaxare: Turnuri de apărare şi Sphere – scapă din cameră!

Iar acum cele mai citite 10 articole din anul 2007, luna martie.

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna martie 2007 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Viaţă lungă înainte!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *