MP3 extras din clip-uri video


Pe web găsiţi multe aplicaţii care indexează muzică de pe site-uri video gen YouTube, oferind doar sunetul spre audiţie. Unele dintre acestea au fost prezentate şi pe CNet.ro, vezi aici şi aici. Astăzi doresc să vă prezint un serviciu care nu se limitează la a indexa ci extrage muzica din clip-uri video şi o oferă spre descărcare în format MP3.

image

VidToMP3.com este o aplicaţie web foarte uşor de folosit (indicaţi adresa completă a paginii cu clip-ul video favorit, apăsaţi butonul Download şi aşteptaţi unele momente până la apariţia butonului Download MP3) şi destul de rapidă. În testele făcute cu unele clip-uri de pe YouTube ea s-a descurcat de minune şi cu convertirea unor fişiere mari. Calitatea MP3-ului rezultat este acceptabilă (la mine a indicat 170 kbit/s). La final este generată o pagină web care oferă următoarele opţiuni: descărcarea MP3-ului pe calculatorul personal, ascultarea directă a MP3-ului convertit, un cod de introdus pe site-ul dvs. sau posibilitatea unui email cu un link pentru prietenii dvs.

image

Ştiu că poate fi enervant însă şi acest site atenţionează clar: VidToMP3 is a brand new site that allows you to download the audio from uncopyrighted video clips on video sites! You may not to use this service to download copyrighted materials from the video sites that this service allows you to download from. În traducere liberă: Clipurile video să nu fie protejate de copyright iar site-urile video să permită descărcarea materialelor găzduite.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Raimi spune:

  Am incercat cu doua browsere [IE si Firefox], sa descarc de pe YOUTUBE, in EI n-a mers nimic, iar in FireFox a mers doar un link. Poate sunt la inceput baietii si speram sa se mai perfectioneze pe parcurs. As mai fi avut ocazia sa incerc si cu Opera dar n-am mai facut-o. In rest e fain linkul, multumim.

 2. jürgen.toth spune:

  Chiar uitasem sa specific ca aplicatia este in beta, deci inca la inceput, insa la testarile mele (eu folosesc numai Firefox) totul a functionat perfect. Tocmai astazi am folosit-o cu trei link-uri Youtube. Nu imi pot explica acum care ar putea fi cauza problemelor (afara de deosebirile Firefox-IE). Disfunctionalitatile se pot semnala si realizatorilor (este indicat un email pe sit).

 3. gxg spune:

  O alta optiune ar fi site-ul http://www.mediaconverter.org/

 4. jürgen.toth spune:

  Cam aceleasi functii ( cautare) sunt oferite si la adresa: http://www.mp3getter.com/

 5. jürgen.toth spune:

  Un alt sit care permite convertirea din formatul flv (tipic clip-urilor descarcate de pe YouTube) in format audio MP3 este accesibil aici: http://flvto.com/
  (poate fi indicata adresa url a clip-ului sau poate incarcat de pe calculator fisierul flv)

 6. jürgen.toth spune:

  Si inca o alternativa de extragere date audio din clip-uri video YouTube: http://www.vmeste.fr/data/svs/

 7. jürgen.toth spune:

  Mai nou se poate face o convertire YouTube in MP3 si cu Dirpy: http://dirpy.com/

 8. jürgen.toth spune:

  O nouă alternativă este oferită de YouTube-MP3: http://www.youtube-mp3.org/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *