Magneboy: Atracţie şi logică


Nitrome.com, de la care am prezentat mai multe jocuri, oferă de ceva vreme un joc intitulat Magneboy. Acesta e un robot cu puteri magnetice. El se poate deplasa prin atracţie (veţi vedea nişte indicatorii roşii). La primele nivele – nu e aşa întotdeauna? – jocul pare dezamăgitor de simplu, dar pe măsură ce avansaţi lucrurile se complică. Din fericire progresul nivelelor este memorat automat, astfel că puteţi reveni – pe acelaşi calculator, acelaşi navigator – şi a doua zi pentru a vă "lupta" cu alte nivele.

img10

Complicaţiile vin de la faptul că traiectoria spre ieşire (de unde robotul e supt de un furtun gigantic, spre nivelul următor) nu mai este atât de liniară. Ea presupune bine gândirea următorilor paşi. Sunt de exemplu acele platforme deplasabile: trebuie să vă gândiţi bine unde trebuie să le aşezaţi ca să vă fie de folos mai apoi. Nu există undo dar primul buton din lista butoanelor din dreapta-sus vă permite reluarea nivelului. Manevrarea se face cu săgeţile şi cu spaţiu, dar citiţi indicaţiile ce vin pe parcursul jocului pentru a şti la ce să vă aşteptaţi. Dacă vă plac provocările pentru minte vă va place şi acest joc. Sunt vreo 50 de nivele deci vă va reţine atenţia câteva zile.

img11


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Aditzu spune:

    La fel cum doi magneti de poli opusi se atrag, asa ma atrage si pe mine jocul asta. Desigur ca ma refer ca nu prea imi plac genul acesta de jocuri, dar in cazul acesta fac o exeptie.
    Ce pot sa spun despre acest joc? Pai as spune ca cel care la creat a fost oarecum original. Dar pare putin prea abstract ca sa-mi placa, insa robotelul imi este tare simpatic si face joculetul mult mai placut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *