Flash Ludo şi Double Maze


Despre jocuri din familia „Nu te supăra frate!” am mai scris (vezi aici). În engleză jocul este cunoscut sub numele Ludo, de unde se clarifică şi titlul „Flash Ludo”: e un „Nu te supăra frate!” făcut în flash. Doar că are aplicată o temă… să zicem medievală… cu castele.

Am inclus acest joc de pe situl rusesc Durota.ru. Dacă cumva dispare de acolo, îl găsiţi la „producător” acasă sau căuta în altă parte cu Google. Puteţi să îl inseraţi în propriile pagini de aici, dar necesita 800px lăţime şi atunci am preferat filiera rusă 😉 , mai îngustă. Dincolo de detaliile tehnice, e o implementare simpatică, cu o grafică decentă, a jocului tradiţional. Păcat că nu permite jocul împotriva unor oponenţi umani, ceea ce înseamnă că e bun atunci când sunteţi extrem de plictisit şi nu e nimeni în preajmă.

Ca bonus mai aveţi în această pagină încă un joc (la fel: dacă dispare de aici căutaţi pe Google Double Maze şi veţi găsi jocul în zeci de locaţii). Mi s-a părut extrem de incitat şi de frustrant acest al doilea joc. Aveţi – aţi ghicit din titlu – un fel de labirint, dublu. Practic Dvs faceţi o mişcare, într-o direcţie, dar se mişcă ambele bile. Dificultatea vine din faptul că „labirinturile” diferă, astfel că dacă o mutare spre stânga vă poate duce spre steagul victoriei cu bila 1, la bila 2 vă poate duce în hău. Ups! Grea provocare. Va înroşi materia cenuşie…

Poate preferaţi să jucaţi pe tot ecranul. Iată atunci legături directe:

Flash Ludo
Double Maze


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *