De relaxare: Fullfilment


La această adresă găsiţi tot felul de jocuri flash care nu strălucesc la capitolul grafică fiind de regulă de logică sau memorie, cu cercuri, linii, forme simple. Cu cât m-am învârtit mai mult pe acolo cu atât mi-a plăcut mai mult situl (în listă e un joc cu o înjurătură, un alt link conduce la ceva prostie "Kill Everyone" ş.a.m.d.). De aceea vă recomand mai exact două clickuri, pentru o pauză de câteva minuţele. Încep cu jocul de memorie: Twinkle.

img21

Aveţi spre ajutor un caroiaj: pe el apar două puncte albe care pâlpâie. La nivelele următoare mai multe. Daţi un click: punctele albe dispar iar Dvs trebuie să daţi click acolo unde erau înainte. Aţi reţinut unde? Veţi vedea la final, când se va indica cu un cerc unde au fost punctele. Cercurile au o oarecare rază, astfel că nu trebuie să aveţi o precizie milimetrică. Este oricum dificil… cel puţin eu nu am reuşit să ajung prea departe.

Jocul care mi-a plăcut mai mult – dar provocând nu mai puţină frustrare – este Fullfilment. Seamănă cu tangram, dar e contra-cronometru. Aveţi tot timpul un pătrat "spart" în diverse forme: trebuie să îl reconstituiţi în timpii puşi la dispoziţie per nivel. La început pare simplu dar după câteva nivele timpul va fi prea scurt pentru sarcina ce e tot mai complexă. Have fun!

img22


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *