LogoEase: Fă-ţi un logo


Ai nevoie de un logo? Există câteva programe – comerciale – foarte bune în acest sens (nu îmi amintesc pe loc, dar am folosit). În spaţiul web există câteva webaplicaţii pentru aşa ceva, una fiind LogoEase. Personal nu sunt foarte entuziasmat de ce poate ea, în acest moment, dar o semnalare merită. Ca să puteţi purcede la drum trebuie să vă creaţi un cont. Cum nu se face verificarea adresei de email puteţi indica ce adresă fictivă doriţi.

img52

Odată identificat pe sit veţi putea crea logouri. Se va lansa o fereastră cu un editor cam ca mai jos. Aveţi în pasul 1 o galerie de elemente grafice. Aici e prima dezamăgire: colecţia este destul de mică. Poate că situl e la început şi se colecţia se va completa în timp? Sau poate vor fi şi conturi plătite, cu acces la mai multe elemente grafice? În al doilea pas puteţi modifica simbolul grafic ales (rescala sau colora fiecare componentă a lui) şi adăuga texte (maxim cinci linii). Sunt disponibile desigur câteva fonturi şi culori la discreţie. Pasul trei: salvarea. Aici la mine a eşuat aşa că aplicaţia e cam inutilă… Se poate să fie o problemă de moment, aşa că merită să încercaţi şi Dvs.

În lipsă de inspiraţie puteţi vedea logourile create de alţii în această galerie. Ca să îmi placă ar trebui să aibă galerii mai bogate, posibilitatea de a încărca elemente grafice proprii, ceva mai multe instrumente de editare (ex: şi linii curbe), şi evident la final să îţi poţi salva munca.

img53


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *