Cursa tastării


Cât de rapid tastaţi? Aveţi curajul să porniţi într-o cursă în care viteza maşinii este dată de viteza de tastare? Dacă da, daţi click aici. Cursa TypeRacer e pe cale să înceapă!

img73

Dacă totuşi mai ezitaţi, puteţi la început să optaţi pentru Practice, caz în care veţi "concura" singur. După ce prindeţi curaj alegeţi Race againts others şi veţi putea juca contra altor oameni aflaţi online pe acest sit. Şi sunt! Nu va trebui să aşteptaţi decât câteva secunde până când situl formează o echipă de 3-5 concurenţi. Până atunci veţi vedea un semafor ca la cursele de maşini şi un indicator de timp. Mişcaţi bine degetele să se dezmorţească!

În ce constă cursa? Veţi avea câteva rânduri de copiat. Evident sunt în limba engleză, ceea ce face pentru noi – românii – mai dificilă cursa. Când aţi scris un cuvânt corect, el dispare din câmpul text. Dacă aţi scris greşit vi se va semnala. Pentru a avea o viteză… demnă, trebuie să fiţi capabili să scrieţi măcar din când în când fără să vă uitaţi la tastatură. Depinde de cine sunt concurenţii în acel moment, s-ar putea să ieşiţi câştigător sau nu. Eu pun o dovadă a vitezei mele teribile 🙂 . Explicaţie: wpm – words per minutes.

Rândurile de copiat sunt din cărţi de pe Amazon. Situl speră să trăiască din reclamele afişate la cărţi: la finalul cursei este afişată cartea din care aţi copiat, iar un click pe ea vă va duce direct spre pagina Amazon pentru a o cumpăra (dacă doriţi, evident). Nu ştiu dacă va fi o afacere bună pentru autorii TypeRacer, dar ceea ce au creat e cu siguranţă distractiv, pentru câteva minute cel puţin.

img74


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *