La CNet.ro acum un an: aprilie 2007


Se mai termină o lună. E din nou ocazia să privim la ce s-a scris acum un an pe CNet.ro. Văd că cel mai citit articol al acelei luni a fost cel despre migrarea Office 2003 -> Office 2007. Şi uite aşa îmi dau seama că se împlineşte un an de când am MS Office 2007. Legal, câştigat la un concurs de pe un sit IT american. După un an rămân cumva împărţit: încă mă simt obişnuit cu vechile meniuri, din 2003, dar pe de altă parte îmi plac mult "găselniţele" din versiunea 2007. Nu e "aceeaşi Mărie cu altă pălărie". Office 2007 chiar are multe lucruri noi, ce pot ajuta la productivitate sau la aspect. În acea lună am scris mai multe articole despre Word: mai elegant, salvarea în format PDF, instrument pentru bloguri, pus rame la imagini.

img75

Tot în aprilie 2007 scriam despre Picasa Web Albums. Spaţiul tocmai fusese mărit la 1GB şi scriam foarte sigur pe mine că "în 2008 sunt sigur că limita va fi fie de 2GB, sau nu va fi limită deloc". Până acum previziunile mele nu au acoperire iar eu mă apropiu de 90% din contul de 1GB. Din fericire nu e aşa de scump să mai cumperi spaţiu, dar tot sper că Google va face pasul de a mări limita de 1GB. În aprilie semnalam şi introducerea siturilor româneşti în lista celor acceptate de AdSense. Interesant, veniturile din acele prime luni nu le-am mai atins în nici o lună următoare. Oricum, AdSense aduce multor români nişte bani pentru hosting sau buzunar, iar pentru unii – care fac situri în limba engleză – chiar bani de trai. La sfârşitul acestei luni Google AdSense a făcut o mare şi urâtă festă românilor, datorită unor probleme cu Western Union, dar lucrurile se vor repara (în cel mai rău caz cu plata banilor cu o lună întârziere).

Aş mai aminti două articole pe care le consider mai importante, din aprilie 2007, al doilea mai ales fiindu-mi foarte drag 😉 : Sătul de aceeaşi faţă a Windows-ului? şi Să ne distrăm cu stop motion.

Iar acum cele mai citite 10 articole din anul 2007, luna aprilie.

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna aprilie 2007 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *