Viteza mea, adresa mea IP, PR meu…


Firma ce îţi furnizează internet spune că ai o viteză de ….Mbsp dar tu suspectezi că e mult mai mică? Verifică. Am mai scris despre o soluţie de măsurarea vitezei conexiunii. Între timp au apărut şi servere româneşti pentru verificare şi îmi menţin recomandarea. Dar poate aţi dori o metodă românească de măsurare (sau mai exact o pagină românească, ce să nu presupune stăpânirea limbii engleze). Există mai multe, cu siguranţă (precum cea de pe Zapp.ro), dar eu mă voi opri astăzi la un sit al cărui nume e imposibil să îl uiţi, atunci când vrei să îţi afli viteza. Ce vrei să afli? Viteza mea. Atunci mergi la VitezaMea.ro. Repetaţi testele, faceţi o medie, asiguraţi-vă că între timp nu se actualizează online vreun soft al Dvs şi nici nu descărcaţi ceva şi… veţi avea o imagine destul de apropiată de realitate.

img70

Acest sit, VitezaMea.ro, face parte dintr-o familie. De exemplu de la AdresaMeaIP.ro puteţi afla… evident adresa IP. Şi lista continuă cu (nume de domenii neromâneşti acum, dar reflectând diverse noţiuni "tehnice"):

Legat de ultimul domeniu, MyRank.ro, se pare – mai multe bloguri româneşti şi străine au semnalat astăzi aceasta – că Google face o actualizare a pagerank-ului. Nu ar fi rău. Ultima oară CNet.ro a fost depunctat 🙁 scăzând de la 4 la 3. Acum se pare – poate fi ceva temporar – că a urcat de la 3 la 4, din nou. Am constatat şi la alte situri modificări la PR. Sper ca modificările să fie pe placul Dvs 🙂 (în varianta că aveţi sit, desigur). Ca instrumente alternative de măsurare puteţi folosi PRCheckerInfo.com şi/sau DomainPageRank.com.

img71


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,75 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    PageRank-ul unui site il puteti afla si folosind Seopen.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *