In living colors: Haideţi să colorăm!


Nu chiar într-un mod clasic… In living colors este un joc în care trebuie să adunaţi, contra-cronometru, un anumit număr de stropi de diferite culori, indicaţi ca necesari pentru a colora rând pe rând diverse desene. Stropii de culoare sunt aşezaţi pe o paletă formând un caroiaj. Ei pot fi adunaţi dând click pe unul de o anumită culoare şi apoi trecând cu pensula pe deasupra a cât mai mulţi stropi de aceeaşi culoare – numai pe direcţii perpendiculare, nu şi pe diagonală. La sfârşitul lanţului format daţi click pe ultimul strop şi tot lanţul dispare, şi scade numărul de stropi din acea culoare pe care mai trebuie să îi adunaţi. Pe planşă apar noi stropi de culori diferite.

img15

Pentru îndepărtarea tuturor sau a cât mai multor stropi de aceeaşi culoare primiţi diverse bonusuri, pe care trebuie să le "prindeţi" dând click pe ele în timp ce plutesc pe ecran. Unele bonusuri prinse – care spală toţi stropii din jur sau care produc fulgere, distrugând elementele nedorite, care cresc timpul avut la dispoziţie – se poziţionează deasupra câte unui strop, şi le activaţi folosind acei stropi într-un lanţ. Între nivele puteţi cumpăra bonusuri cu banii adunaţi. Elementele nedorite în care se transformă unii stropi sunt monştri peste care nu puteţi trece, stropi fără culoare care nu pot fi luaţi în nici o combinaţie, stropi blocaţi care se deblochează doar dacă îi luaţi de pe paletă pe toţi cei care au culoarea lor…

img16 img17

img18 img19

Când stropii se aşează pe planşă, nu căutaţi cel mai lung lanţ pe care îl puteţi face – poate nu mai aveţi nevoie de culoarea respectivă. Fiţi atenţi la cât de mulţi stropi vă mai trebuie din fiecare culoare şi nu pierdeţi vremea cu culorile devenite inutile, pentru că timpul contează. E drept că uneori trebuie să luaţi culori de care nu mai aveţi nevoie numai ca să faceţi loc pentru culoarea dorită. Atenţie şi la faptul că lanţurile prea scurte – de doar doi stropi – nu sunt luate în seamă la numărătoare. Puteţi beneficia şi de ponturi "vândute" de calculator, contra 10 secunde din timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. În modul Normal jucaţi nivelele marcate pe o hartă; între două seturi de nivele primiţi şi câte o planşă de colorat. Devin active pe parcurs modul Arcade, în care jucaţi doar pentru a aduna cât mai multe puncte; şi modul Hard. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *