Iar şi iar iconiţe


Dacă veţi urmări tagul iconiţe veţi vedea că tot mai scris despre iconiţe. Şi vom mai scrie, pentru că frecvent apar fie situri de căutare (un fel de Google Images pentru iconiţe), fie selecţii de iconiţe gratuite. De fapt tocmai am spus subiectul acestui material. Începem cu un alt sit ce ne ajută să găsim iconiţe. După IconLet şi IconFinder e rândul să vorbim despre IconLook, un alt sit elegant dedicat aceluiaşi scop.

img68

La acest sit mi-au plăcut câteva lucruri: boxa de căutare are sub ea câteva dimensiuni posibile pentru iconiţe, astfel că poţi defiba rapid ceea ce nu te interesează; rezultatele au de asemenea indicate dimensiunile; la o iconiţă cu mai multe dimensiuni se pot vizualiza toate variantele; ai indicată sursa şi licenţa; există şi un nor de taguri (tag cloud) dacă nu ştii exact ce să cauţi. Un alt motor, dar care pare încă în dezvoltare, este SearchIcon. Tot simplu şi drăguţ, dar mai are încă spaţiu să se dezvolte.

În fine, când vorbim de selecţii de iconiţe, SmashingMagazine vine imediat în minte. În 21 mai au publicat o altă excepţională selecţie: 40 Professional Icon Sets For Free Download (cu o mică completare în articolul de vineri). Sunt muuuulte iconiţe excepţionale. Chiar aveam nevoie pentru un proiect aşa că m-am servit cu unul dintre seturile care mi-au plăcut mult.

img69

Şi încă o captură din alte două seturi, spre incitare 🙂 .

img70


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *