Fluieră-ţi telecomanda


Telecomenzile au darul natural de a se ascunde atunci când ai nevoie de ele. În plapumă, sub pernă… se acund. O soluţie ar fi să cumpăraţi Remote Control Finder, un dispozitiv ce se prinde pe telecomandă şi răspunde sonor la un fluierat cu un fluier special. Aţi prins ideea, nu? Ai un obiect mic pe care îl pierzi uşor (telecomanda), iar pentru aceasta apelezi la un dispozitiv şi mai mic (fluierul) pentru a-l găsi! Dacă rătăceşti uşor telecomanda cât de greu trebuie să îţi fie să rătăceşti fluierul? Sau poate se va inventa un dispozitiv ce se ataşează fluierului, declanşat de… un fluier şi mai mic, super mic? Şi tot aşa… Personal aştept telecomanda care să aibă receptor audio încorporat şi să răspundă la fluierăturile mele naturale.

img75


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Radu spune:

  Dupa ce ca dispozivitul pare incomod atasat pe telecomanda, mai iti trebuie si un fluier special.
  In fine, faza e ca flueriul il folosesti o data pe zi (sau pe ora :p ) si il pui intr-un loc anume. Telecomanda, pe unde apuci 🙂 .
  Oricum nu imi dau seama cum poti sa auzi beep! beep! cand tu fluieri :-s Poate e un sunet la o frecventa pe care noi nu o auzim, ca la dispozitivele pentru speriat caini 😀 .

 2. GonZo spune:

  Asta da. Si eu vreau.

 3. radu.capan spune:

  Hehe… chiar nu m-am gândit. Tu fluieri şi ea ţiuie înapoi: condiţii excelente de audiţie… Poate au implementat o pauză: tu fluieri acum, ea ţiuie după… 1 minut 🙂 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *