În căutare de iconiţe şi imagini?


Dezvoltaţi un sit? Atunci aveţi nevoie de iconiţe pentru meniuri sau la formulare. Precum şi imagini pentru decorarea unor pagini (ex: un creion la pagina de contact). Vă recomand astăzi două opţiuni. Pentru început FreeIconsDownload.com, un sit care, după cum ne spune şi numele lui, permite descărcarea a zeci de seturi de iconiţe, gratuite, dar valabile sub diverse licenţe. Asiguraţi-vă dacă le folosiţi într-un proiect comercial că vi se permite aşa ceva. Sunt disponibile seturi de iconiţe pentru Windows, Linux şi Mac deopotrivă, indicându-se în fiecare caz sub care sistem de operare pot fi folosite. Să vedem la final categoriile în care sunt împărţite iconiţele: Art; Application; Animal; Business; Cartoon; Computer; Food; Funny; Holidays; People; Sport; System; Vector; Gif; Png; Web; Other.

img89

Dacă sunteţi în căutare de imagini (sursa mea preferată probabil o ştiţi de aici) puteţi apela la EveryStockPhoto.com, un sit canadian ce funcţionează de doi ani şi care indexează milioane de imagini din diverse surse gratuite. Probabil că dacă doriţi ceva foarte specific (ex: un bărbat care ţine în mână o ceaşcă de cafea, este brunet şi are cămaşa roşie) nu veţi găsi pe acest sit, dar altfel şansele sunt mari. Şi vorbim de imagini şi de 3000 pixeli lăţime/înălţime, astfel că resursa merită reţinută şi de cei care lucrează în domeniul tipăriturilor. Din nou trebuie mare atenţie: toate sunt gratuite, dar o parte dintre imagini pot fi folosite doar în contexte non-comerciale (ex: sit personal). Succes!

img90

Să nu uit: situl permite utilizatorilor să îşi salveze (ca membri, gratuit) colecţii cu imagini, pe care le pot regăsi ulterior pentru descărcare de exemplu.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *