tinySong (şi Grooveshark)


Dacă vreţi să îi semnalaţi unui prieten o anumită melodie (repertoriu internaţional) probabil o căutaţi pe YouTube sau pe Trilulilu. O cale mai rapidă ar putea fi tinySong. Pagina se încarcă rapid: scrieţi numele unui solist sau al unei piese (fie şi parţial, dar rezultatele nu sunt paginate, fiind maxim 10), alegeţi piesa dorită (dacă există) şi veţi avea imediat un link scurt pe care îl puteţi trimite prietenilor prin email sau IM. De exemplu http://tinysong.com/dBF. Foarte simplu…

img113

Linkul scurt conduce de fapt spre Grooveshark lite. Partea bună (foarte bună!) este că de aici puteţi asculta mult mai multă muzică (vă amintiţi de 4M?). Încercaţi eventual mergând direct la listen.grooveshark.com. Puteţi să vă creaţi liste şi evident cu un cont le puteţi salva. Vedeţi din captura de mai jos elementele esenţiale. Sistemul de navigare e puţin ciudat dar vă veţi obişnui rapid cu el.

img115

Probabil vă întrebaţi dacă Grooveshark lite oferă atâtea ce poate oferi Grooveshark în sine? Ei bine, eu unul nu m-aş înghesui să îl recomand. E vorba de o comunitate maaare, cu un sistem de partajare de muzică ce pare a fi legal (cel puţin citatele de reclamă afişate spun aceasta). Dar audiţia pare condiţionată de instalarea unui program. Am fost dispus să încerc, nu mi-a ieşit din prima şi am abandonat. Dacă sunteţi mai pricepuţi sau mai insistenţi decât mine s-ar putea să descoperiţi aici ceva mai mult decât în versiunea lite.

img117


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *