Euro 2008 pe net?


Fotbalul mi-e absolut indiferent 🙂 . Dar nu şi pentru majoritatea românilor, aşa că întrebarea e cât se poate de validă: unde "găsim" Euro 2008 pe net? Două exemple ar fi situl oficial Euro2008.uefa.com (disponibil în mai multe limbi, nu şi în română) şi FotbalEuro2008.com (sit românesc). Desigur, în această perioadă aproape orice sit (ex: ziarele online) are rubrică specială dedicată campionatului… dar oare care situri sunt cele mai informative? Dacă aveţi vreo sugestie apelaţi la comentarii şi alţii se vor bucura de recomandările Dvs.

img126

Eu vă fac două recomandări iar prima este… Google. Căutaţi pe Google "euro 2008" căutat de numele unei ţări (spre exemplu daţi click aici. Veţi vedea o situaţie cu ultimul meci jucat şi primul joc ce va urma. Informaţiile sunt actualizate la câteva minute (de exemplu am dat o actualizare a paginii şi văd că Olanda-Italia a ajuns la 3-0 de la 2-0). E o metodă foarte simplă şi rapidă de a afla scoruri. (Cred că orele indicate nu sunt după ora României… dar nu sunt sigur.)

img127

Poate nu vă aşteptaţi dar… şi Wikipedia vă poate fi de folos. Există o pagină actualizată constant ce conţine istoric, prezentare, dar şi lista meciurilor şi cu scorurile înregistrate. Mi se pare sincer cea mai bună pagină cu cam toate informaţiile concentrate la un loc. Dacă mă va interesa la un moment dat în zilele următoare cum mai evoluează campionatul, cred că mă voi uita acolo. Voi? Unde citiţi online despre Euro 2008?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Silk spune:

    Orele meciurilor sunt cele pentru Romania – asta cel putin pentru Google in limba romana.

  2. dan spune:

    Si mie la fel, se pare ca sintem tot ma putini oameni normali pe cap de locuitor.

  3. jürgen.toth spune:

    Stie cineva daca meciul Romania – Olanda este transmis live pe internet si unde, pe ce canal? Eu pot urmari doar Italia – Franta si chiar ca nu ma intereseaza 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *