Tower Bloxx Deluxe: Blocuri… dezechilibrate


În jocul Tower Bloxx Deluxe deţineţi o firmă de construcţii care trebuie să contribuie la reabilitarea unui oraş, construind cât mai multe clădiri cu un număr cât mai mare de locatari, pentru a spori populaţia localităţii. O macara vă aduce etaj după etaj, şi trebuie să le amplasaţi unul peste altul cât mai centrate, astfel încât blocul să nu se răstoarne. Fiecare etaj se balansează în aer, aşa că trebuie mare atenţie la momentul în care îi daţi drumul. În plus şi blocul se poate clătina, dacă are deja mai multe etaje care nu prea stau echilibru. Puteţi să schimbaţi unghiul din care vedeţi clădirea, ţinând apăsat butonul dreapta al mouse-ului şi deplasând cursorul.

img35

Cu cât este mai stabil blocul, cu atâta se mută mai mulţi oameni în el. Dacă reuşiţi amplasări perfecte, acestea pot aduce şi mai mulţi locatari. Uneori se poate întâmpla ca o amplasare greşită – când etajul nu are cum, din punctul de vedere al fizicii, să stea acolo unde l-aţi pus – să facă să se răstoarne mai multe etaje deodată. Construcţia unui bloc se încheie dacă aţi ajuns la acoperiş – fiecare tip de bloc are un număr maxim de etaje la care puteţi ajunge – sau dacă aţi făcut trei amplasări greşite. Porniţi de la a construi blocuri albastre de maxim 10 etaje, dar pe parcurs vă diversificaţi tipul de clădiri pe care le puteţi construi, ajungând la blocuri roşii de maxim 20 de etaje, la clădiri de birouri de maxim 30 de etaje…

img32 img33

img34 img39

Harta cartierului la reabilitarea căruia contribuiţi este formată din pătrăţele adiacente, pe care veţi construi clădirile. Blocurile albastre pot fi amplasate oriunde, dar cele roşii trebuie neapărat să aibă vecin un bloc albastru, iar cele verzi trebuie să aibă în vecinătate şi un bloc albastru şi unul roşu. După ce aţi umplut cartierul de clădiri, treceţi la a îmbunătăţi clădirile existente, amplasând un bloc cu mai mulţi locuitori pe un pătrat pe care există deja un alt bloc, înlocuindu-l pe acesta. Mai există varianta de joc Quick Game, în care provocarea este să construiţi un bloc cât mai înalt, fără nici o limită privind numărul de etaje. În varianta Time Challenge, trebuie să faceţi acelaşi lucru dar cu limită de timp. Iar în varianta Party Game, 2 până la 4 jucători pot participa la o întrecere. Aceste trei variante pot fi deblocate doar după ce jucaţi varianta iniţială, Play Story. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. anonim spune:

    Este un joc frumos dar eu cautam sa-l joc, nu sa aflu cum se joaca. 🙁


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *