(Un alt) generator de butoane


Webmasterii au un alt aliat atunci când vine vorba de creat butoane pentru pagini web. As Button Generator este o aplicaţie flash care are suficiente opţiuni să fie atrăgătoare pentru mulţi. Maeştrii Photoshop-ului evident nu vor apela la o astfel de soluţie, dar pentru toţi cei care ar pierde prea mult timp într-un editor de imagini pentru a crea un buton cu strălucire, umbre, textură ş.a., soluţia flash este excelentă.

img2

Să vedem pe scurt ce se poate face cu această aplicaţie flash. Se poate defini fundalul (pentru că nu orice buton apare pe fundal alb). Apoi dimensiunile, culoarea şi forma butonului. Sunt disponibile în tabul următor cinci tipuri de gradienţi. Se poate opta pentru textură cu linii (stripe), caz în care puteţi indica unghiul lor, spaţierea, culoarea… Butonului îi pot fi aplicate două filtre: bevel şi shadow. Similar textului de pe buton. Opţional puteţi introduce şi imagini într-un buton (vedeţi plicul în butonul mare de mai jos). Rezultatul este exportat ca fişier PNG.

img3


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O aplicaţie foarte interesantă pentru generarea de butoane este Button Maker oferită aici: http://css-tricks.com/examples/ButtonMaker/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *