MagToo: Pentru afişarea imaginilor cu stil


Sper că, asemenea mie, vă stă gândul la concediu, vacanţă, excursii, poze multe… Dacă da, veţi dori poate să reţineţi situl MagToo. Situl nu este pentru depozitarea amintirilor ci pentru "expunerea" lor în forme mai deosebite. Mai precis e vorba de trei forme: Slideshow, Panorame şi Călătorii.

img95

Cel mai evident mod este cel al slideshow-ului. Sunt atâtea situri care oferă facilităţi similare… deci ştiţi genul. Produsul final este un flash, pe care Dvs îl configuraţi după puterile (actuale) ale MagToo. Puteţi opta pentru efectele tranziţiilor dintre imagini, pentru bordură, temă, chiar şi muzică de fundal. Puteţi încărca imagini de pe propriul calculator sau lua de pe net, inclusiv din conturi personale precum Flickr sau PhotoBucket. Evident va fi nevoie de un cont, pentru ca să vă puteţi salva creaţiile, pe care apoi le puteţi modifica oricând doriţi. Am pus la repezeală imaginile folosite şi la articolul de ieri şi a ieşit ceva ca mai jos.

Sunt apoi panoramele: puteţi încărca imagini diferite şi situl va încerca să refacă panorama, sau puteţi să creaţi anterior panorama şi să o încărcaţi ca unică imagine. Despre panorame am tot vorbit în ultima vreme. MagToo se laudă că imaginile pot fi făcute chiar şi din mână (fără tripod adică), aplicaţia reuşind să creeze viziuni cilindrice pe care, în mod ciudat, nu e în stare să le închidă (chiar dacă panorama e de 180 de grade). O demonstraţie e mai jos.

În fine, mai este oferită facilitarea creării unor hărţi de călătorie, folosind Google Maps. Puteţi „înfinge” puncte pe hartă, asocia texte şi fotografii acestor puncte… şi apoi arăta prietenilor. Ca primele două opţiuni (slideshow şi panorame) şi acestea pot fi inserate (embed) în siturile personale. Nu am mai inclus însă o demonstraţie. Veţi găsi pe sit, dacă v-a reţinut atenţia.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. moroshan spune:

    Foarte utile aceste aplicatii, in general, insa mai ales acum, cand este sezonul lor! 😉 Multumim echipei CNET, fara numar pentru maestrul Radu Capan…
    Doamne-ajuta cu (o) VACANTA PLACUTA!!!
    morosan neaos


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *