Doar azi gratuit: Puzzle Hero


Uau, chiar eram dornic să încerc acest joc, şi uite că astăzi GiveAwayOfTheDay îl oferă gratuit! Puzzle Hero este un match 3 dar din nou cu variaţii importante. Oana a scris acum două zile despre excelentul Ancient Quest of Saqqarah. Ambele jocuri vin cu suficientă noutate pentru a face jocul atractiv. În Puzzle Hero, clasicul match 3 este în mod neaşteptat combinat cu un joc de lupte. Dvs conduceţi o domniţă ce luptă împotriva a tot felul de monştri, care sunt desenaţi suficient de comic ca jocul să fie plăcut copiilor.

img107

Şi care e legătura cu match 3? Observaţi captura de mai jos: când realizaţi o serie de trei săbii, personajul Dvs loveşte. Când duşmanul face trei săbii, loveşte el. Dacă faceţi trei capete de bivoli, contribuiţi la creşterea puterii loviturii. Dacă faceţi trei scuturi, contribuiţi la scutul care, odată completat, anulează efectul unei singure lovituri a duşmanului. Mai sunt apoi licorile roşii ce refac sănătatea. A, şi banii! La ce folosesc banii? Priviţi tot mai jos, în dreapta: există şi un magazin, de unde luaţi armuri mai puternice, arme mai bune şi altele. A, există şi un "coafor" – că doar eroina e de sex feminin – unde puteţi "cumpăra" coafuri noi 🙂 . Cam stupiduţă ideea, nu? Probabil ca să împace toate gusturile au pus luptă pentru băieţi şi cosmetizare pentru fetiţe. Una peste alta, e un joc antrenant, care va place copiilor (ai mei stau acum toţi trei cu ochii pe joc şi au ajuns la capitolul 4). Solicită mult mai multă atenţie decât un math 3 clasic, şi oferă o puternică motivaţie de a continua, pentru a te lupta cu noi monştrii şi pentru a cumpăra armuri mai bune.

img108 img109

Iaca şi un clip YouTube de reclamă la joc!

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Dani spune:

  E misto jocul!

 2. dan spune:

  Il vreau. E bun.

 3. Mihneas spune:

  Dar unde este jocul cu Puzzle Hero?

 4. radu.capan spune:

  Sunt linkuri in articol. Trebuie insa retinut ca ‘doar azi gratuit’ se refera la data scrierii articolului, 29 iunie 2008. Ulterior (acum de exemplu) jocul poate fi (trebuie) cumparat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *