Aplicaţia pentru impoziţie Quark ALAP Imposer


Este un plug-in (mini-program cu diferite funcţii pentru a ajuta programul de bază să fie utilizat mai uşor) produs de firma ALAP, pentru a monta electronic (a impoza) documentele ce urmează a fi tipărite. Mai ieftine, uşor de folosit şi compatibile cu programele-gazdă, softurile Companiei ALAP au fost foarte agreate, în special, de profesioniştii din Europa şi Statele Unite.

img137

În 14 decembrie 2005, Compania Quark a cumpărat ALAP (A Lowly Apprentice Production Inc.), iar fondatorul acesteia, Paul Schmitt, a devenit angajat al Quark Inc., în funcţia de vicepreşedinte al Departamentului de Dezvoltare.

Quark ALAP Imposer se găseşte, în prezent, în mai multe variante: Quark ALAP Imposer, Quark ALAP Imposer Pro realizate ca extensii pentru programul QuarkXPress şi Quark ALAP Imposer Pro pentru Adobe Acrobat.

Cu Quark ALAP Imposer, compatibil pe ambele platforme Windows şi Macintosh, utilizatorul are la dipoziţie o interfaţă simplă şi intuitivă ce conţine o multitudine de instrumente, printre care amintim: montarea electronică a mai multor pagini pe o coală faţă-verso, astfel încât lucrarea să fie aranjată pentru capsat, cusut sau broşat; controlul semnelor de potrivire şi de tăiere, benzilor de culoare, poziţionarea paginilor vertical şi/sau orizontal; setarea distanţei de la cadrul paginii finale până la semne (bleed), de la cotor până la oglinda paginii; începerea şi încheierea montajului la orice pagină din fişier; păstrarea şi exportarea stilului în care s-a făcut impozarea; previzualizarea montajului (Preview) în timp real etc.

Pentru a realiza un montaj electronic rapid şi uşor pentru tipar, vă recomand unul dintre cele mai performante plugin-uri în domeniul tehnoredactare-DTP: Quark ALAP Imposer.

img139


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Salut,

    Lucrez la dtp intr-o tipografie si ar fi aur curat un plugin de genu asta… Ai idee pe unde as putea sa gasesc? Chiar si de cumparat :)) ALAP imposer cel putin…
    Bafta mare si multam anticipat!

  2. Gherman Ioachim spune:

    Am gasit un site – magazin virtual – care aduce la comanda: http://www.onestore.ro/. Puteti povesti pe messenger cu angajatii de acolo (id: onestore_online). Am discutat cu ei si aduc programul la comanda, in 25 de zile, cu plata 30% in avans. Eventual vorbiti cu ei pe messenger. O zi buna.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *