Din nou colecţii de teme WP


E timpul pentru o nouă serie de… serii de teme WP. Şi vom începe cu seria cu un singur element :), dacă mai e serie: WPTouch – o temă pentru cei care constată că situl lor WP este frecvent vizitat folosind iPhone-uri/iPod-uri. Tema se încadrează perfect acestor dispozitive, dar este suficient de deşteaptă să includă un link pentru cei care vor să vadă situl în tema nativă (evident, şi în tema nativă va trebui inclus un mic cod, pentru revenirea la tema WPTouch). Tema este activată doar când se detectează navigarea cu iPhone/iPod. Este evident o temă light, dar aşa ceva ţi-ai dori pe un dispozitiv cu un monitor micuţ, şi nu un design tradiţional cu sidebar şi cine ştie câte alte elemente.

img115

Şi acum adevăratele liste. Blogsessive.com ne propune 20 Free Corporate WordPress Themes. Cum a decis autorul că sunt corporate themes? Greu de spus. Evident fiecare poate subscrie că respectivele teme sunt potrivite pentru firme sau nu, dar oricum selecţia este interesantă. Am ales pentru captura de mai sus tema Gluttony (demo) care mi se pare elegantă… dar eu dacă aş folosi-o poate aş pune ceva culori în ea. Selecţia include câteva teme pe care le folosesc deja pe diverse situri :), dar majoritatea sunt la prima vedere pentru mine.

Trecem la SixRevisions.com ce a publicat săptămâna trecută 25 Outstanding WordPress Designs. Iarăşi putem discuta: ce înseamnă outstanding? Eu nu aş eticheta astfel selecţia, dar sunt mai multe teme interesante. Atenţie însă: aici nu sunt teme descărcabile, ci e vorba de un showcase, de o sursă de inspiraţie (nu de copiere) dacă doriţi să vă realizaţi teme proprii. Am zăbovit din nou asupra unor teme cu gri (poate sunt mai pesimist azi), plăcându-mi în special situl sud-african Coda.co.za, cu frumoasele galerii de imagini.

img116 img117

Şi am ajuns şi la ultima listă (le-am luat cronologic, după apariţie): 43 Phenomenal and Advanced Groundbreaking WordPress Themes – Free to Download, oferită de SpeckyBoy.com. Ei, acum phenomenal! Sunt teme care pot fi descărcate şi folosite. Mi-am impus acum să selectez ceva teme mai colorate şi am ales astfel pentru capturi Lemon Twist şi Youghourt. Dacă sunteţi în căutare de teme pentru WordPress sper să găsiţi ceva util în colecţiile semnalate!

img118 img119


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *