Timetoast: Istorii în date


Pasionaţi de istorie? Chiar şi dacă nu, aţi putea găsi Timetoast.com drept un instrument interesant. Specializarea lui este crearea aşa numitelor timeline-uri, adică istorii în date. Aveţi nevoie de un cont, după care puteţi imediat crea o astfel de istorie în puncte, pentru fiecare moment putând indica un text, la nevoie şi o imagine. La final rezultatul poate fi făcut public şi insera (embed) în propriul sit.

img120

Pe bune… la ce poate fi util? Sunt câteva scenarii: vă ocupaţi de situl unei asociaţii, care trebuie că are o istorie. La pagina Despre puteţi foarte bine insera o astfel de istorie, ce să marcheze momentele mai importante (fondare, aniversări, evenimente organizate…). Sau poate aveţi un blog personal şi vreţi să vă uimiţi prietenii printr-o prezentare neobişnuită! Vă puteţi crea un timeline cu fotografii: la naştere, la grădiniţă, la şcoală… Puţin text şi o imagine…

Eu m-am tot gândit ce să pun ca demonstraţie. Nu mi-a venit ceva mai util în minte decât să vă semnalez din premierele verii. M-am uitat de pe Cinemagia, am făcut ceva copy & paste (scuze, Cinemagia!, nu a fost intenţia de furt, doar de demo) şi a ieşit ce vedeţi mai jos. Alte demonstraţii găsiţi chiar pe Timetoast.com.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *