Kiss me: Pupături… pentru cei mici


Jocul Kiss Me pe care îl voi prezenta acum are o grafică foarte dulce şi ca şi acţiuni ce trebuie făcute în joc se adresează mai mult copiilor preşcolari şi şcolari mici. Avem pe ecran perechi de animale – căţei şi pisicuţe – pe care trebuie să le ajutăm să se întâlnească. Ţinând apăsat butonul stânga de la mouse, trebuie să trasăm drumul între două animale din aceeaşi specie şi de aceeaşi culoare, bineînţeles de la un "băiat" la o "fetiţă" – "fetele" au fundiţe, ca să nu le confundăm. Nivelul se încheie când am reuşit să aducem împreună toate perechile de animale, care atunci când se întâlnesc se înalţă fericite cu un balon în formă de inimă.

img1

Dacă la început totul se reduce la a trasa o cale între două puncte, pe parcurs apar diverse elemente care complică jocul. De exemplu, avem de ocolit garduri sau de trecut pe poduri. Trebuie să facem animalele să iasă din căsuţe, dând click pe ele. Dacă dorm, trebuie mai întâi să le trezim, tot cu click. Şi uneori îşi doresc câte o jucărie sau un os de ros, şi atunci nu se vor mişca din loc până nu le dăm ce vor; atenţie şi să nu devină prea supărate! Unele obiecte cerute le avem în inventar, în cazul altora trebuie să punem pe careva dintre animale să le adune. Putem scăpa de obligaţia de a-i da unui animal ceea ce cere dacă perechea lui este "cuminte" şi nu ne cere nimic, venind ascultătoare pe drumul spre celălalt.

img6 img5

img3 img2

De asemenea, trebuie de la anumite nivele să apăsăm manete ca să coboare poduri, să punem animalele să sară pe trambuline… Şi drumurile devin tot mai lungi şi mai complicate. Mai avem nivele bonus în care un animal ce zboară cu un balon trebuie să culeagă de pe norişori câte mai multe fructe sau inimioare. Noi trebuie să fim atenţi să îl deplasăm cu mouse-ul sus-jos şi stânga-dreapta. Succes la a face fericite micile şi simpaticele animale!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *