PicsViewr.com: pentru Flickr


Pe de o parte e Flickr, cu tone de fotografii şi un API puternic. Pe de altă parte sunt atâtea galerii flash sau non-flash care arată foarte bine. PicsViewr.com vine şi combină acestea două (situl e nouţ… a fost lansat în martie 2008). Sper sincer ca în timp să adauge şi alte surse, precum Picasa. Vasta galerie se reduce la… opt scripturi, dar care arată foarte bine şi foarte probabil le ştiţi de pe ici pe colo de pe internet.

img182

După ce se va deschide situl vi se va cere să indicaţi numele de utilizator de pe Flickr. Al Dvs sau al altuia. Dacă nu aveţi idee, folosiţi – iarăşi şi iarăşi – darwishh. Numele de utilizator poate fi şi automat lipit într-un link precum cel de mai jos:

http://www.picsviewr.com/photos/darwishh

Daţi click pe el. Veţi vedea unul din cele opt moduri. Click pe Change this slideshow în colţul dreapta-sus pentru a schimba stilul de slideshow. Veţi vedea o coloană cu stilurile disponibile, pentru fiecare fiind rezumate facilităţile, ba chiar veţi găsi şi un link spre pagina originală a acelui stil (script) dacă doriţi cumva să îl descărcaţi şi să îl folosiţi în propriul sit. Unele dintre stiluri au şi câteva opţiuni configurabile.

Dar cel mai bine este să vedeţi cu proprii ochi 🙂 .

img183


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *