Feed Source: din nou RSS în pagini web


Am tot prezentat diverse soluţii pentru a introduce un RSS în propriile pagini. Poate ai un blog şi doreşti în sidebar să introduci noutăţile de pe nu ştiu ce sit favorit, folosindu-i RSS-ul. Este o utilizare posibilă. Astăzi ne oprim la RSSContentTool.com, care oferă instrumentul FeedSource.

img184

Practic aveţi doar câteva lucruri de configurat. Evident trebuie să indicaţi fluxul RSS şi apoi după gust (adică după designul în care veţi încadra afişarea) veţi indica lăţimea, alinierea, fontul (nu merge, la mine cel puţin), culorile folosite ş.a. La final vi se oferă evident codul de folosit în pagina Dvs web. Mai jos vedeţi două demonstraţii, şi „preţul” scriptului, respectiv afişarea unei mici reclame la serviciu, sub boxa cu RSS. Dacă „preţul” vă convine, vă puteţi completa situl cu legături spre ultimele articole ale unor situri de interes.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. nonname spune:

    Se pare ca rss-ul: The Official Google Blog: nu prea functioneaza afisand tot informatii de pe cnet.ro. Sau asta ar trebui sa faca? In plus de asta paginile se incarca mai greu… asta ar insemna ca tot o solutie home-made cu caching o data la cateva minute/ore/zile ar fi cea mai eficienta metoda.

  2. radu.capan spune:

    Buna observatia! Eu am incercat sa includ 2 exemple in pagina… se pare ca merge corect doar cu 1 exemplu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *