PrivNote.com: Note care se şterg singure


PrivNote.com este o aplicaţie web care poate fi utilă celor care doresc să trimită scurte notificări cu caracter strict privat unor persoane apropiate. Ele se "autodistrug" după prima (care e automat şi ultima) citire. La prima vedere pare a fi o joacă de copii (cine nu îşi aminteşte cât de importante erau în copilărie unele secrete şi câte posibilităţi de criptare şi decriptare s-au inventat şi folosit), dar instrumentul îşi are utilitatea lui.

img2

De ce? Pe net nu poţi fi dată niciodată sigur privind accesibilitatea datelor personale, însă unele aplicaţii încearcă cel puţin să reducă pericolul ca unele date sensibile să ajungă în faţa unor ochi care nu trebuie să le vadă. PrivNote.com oferă aşa ceva într-un mod foarte simplu.

Etapele transmiterii unei notificări sunt:

1. Introduceţi mesajul dvs. în căsuţa indicată şi apăsaţi butonul Post it. Opţional puteţi alege să fiţi anunţat dacă destinatarul a vizitat linkul indicat (pentru aceasta trebuie să indicaţi o adresă de email validă).

2. Este afişat un link pe care îl puteţi trimite prin email persoanei dorite. Textul notei este memorat doar pe pagina web accesibilă prin acel link (este o legătură securizată, https). Dacă cumva v-aţi răzgândit şi nu mai doriţi să trimiteţi notiţa, aveţi posibilitatea să vizualizaţi chiar dvs. linkul, automat nota distrugându-se. Atenţie: Pentru a nu mai rescrie mesajul încă o dată, nu accesaţi linkul respectiv (doar dacă într-adevăr doriţi să ştergeţi mesajul)!

3. La accesarea linkului de către destinatar, nota se şterge de la sine. Dacă o notă nu a fost citită în decurs de 30 de zile, va fi ştearsă.

Pentru cei care îşi indică adresa de email, serviciul asigură că şi aceasta nu va mai fi memorată după accesarea linkului şi recepţionarea mesajului care indică acest lucru.

img3


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *