Etch A Sketch: să desenăm cu Knobby


Jocul Etch A Sketch este un joc de desenat. Sau mai bine spus de tras linii, în cea mai mare parte. Este vorba de fapt despre o combinaţie de patru jocuri, în fiecare dintre ele personajul principal fiind simpaticul Knobby. În primele două jocuri, liniile trase nu sunt doar de dragul de a desena, ci au scopul precis de a-l ajuta pe acesta în misiunea lui.

img12

În prima variantă de joc, Knobby’s Quest, trebuie să îl ajutăm pe Knobby să parcurgă nivel după nivel culegând pietre preţioase, salvând diverse personaje şi scăpând de duşmani… trăgându-i linii pe care el să urce pentru a depăşi obstacolele. Avem o rezervă de cerneală magică cu care putem trasa punţi sau pante, nu prea abrupte – atâta cât ne ţine rezerva, dar oricum aceasta se reumple apoi. Şi liniile pe care le-am trasat dispar după un anumit timp, aşa că în special atunci când linia are scopul de a bloca un duşman – de exemplu un păianjen care coboară ameninţător – trebuie să avem grijă să o tragem din nou periodic.

img15 img17

img13 img14

A doua variantă de joc, Knobby’s Bounce, este de tip arkanoid, dar de data aceasta platforma care împiedică mingea – pe Knobby de fapt – să cadă este chiar linia trasată de noi. Dezavantaj: trebuie să fim atenţi mereu să tragem linia, căci şi aici dispare după un anumit timp. Avantaj: putem să o tragem în diverse poziţii şi forme convenabile. Dacă se întâmplă să cadă Knobby, nu pierdem "o viaţă", ci doar îi scade "sănătatea" dacă a căzut cumva în spini – în final tot pierdem vieţi dacă îi slăbeşte prea mult "sănătatea". Iar următoarele două variante de joc sunt desenare propriu-zisă, dintr-o singură linie, fie cu săgeţile, fie cu mouse-ul, liber sau după un desen dat; şi colorare, unde avem diverse instrumente – pensule, spray, creion… – şi culori.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *