SpellBlazer, un Puzzle Hero online


Puzzle Hero a captivat familia noastră şi a luat câteva zile până când copiii şi Oana l-au biruit, ajungând la final. Dacă aţi ratat oferta, când jocul era gratuit, puteţi încerca o versiune online. Seamănă ca idee, nu neapărat ca implementare. Avem însă în principal aceeaşi modificare a jocului clasic „matching 3”: în funcţie de ce formaţie realizaţi va fi un alt efect: lovitură, apărare, însănătoşire…

Ca poveste e vorba de a conduce un erou într-o lume plină de primejdie. Drumul e marcat de opriri unde aveţi să vă confruntaţi cu câte un duşman. Lupta cu fiecare duşman se duce în jurul unei table „matching 3”. Dacă la Puzzle Hero în partea de sus a ecranului se vedea o luptă mult mai realistă, aici personajul măcar îşi dă capul pe spate când este „pleznit”. Urmăriţi cu atenţie viaţa (în puncte), a lui şi a Dvs. Unele combinaţii de elemente sunt mai puternice decât altele, dar veţi descoperi jucând.

Am inclus jocul mai jos. Dacă el va dispare de unde l-am preluat, ajunge să căutaţi pe Google SpellBlazer.

Dacă doriţi puteţi încerca şi să îl jucaţi pe tot ecranul, folosind acest link sau acesta. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. gxg spune:

    Mi-a placut jocul, dar finalul e cam ciudat… nu pare sa-ti dea posibilitatea sa atingi scopul declarat, doar sa ajungi un renegat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *