FlashFabrica: matematică+atenţie


Nu ştiu câţi la FlashFabrica.com v-aţi aştepta să găsiţi un sit japonez… dar asta e. Dacă au pus mâna pe domeniu, îl fructifică. Pare a fi un sit de jocuri, pe care, mulţumită traducerilor Google, îl puteţi vizita în română sau în engleză. Eu am preferat să îl navighez în japoneză, adăugând un plus de lucru al creierului cu întrebarea: care sunt oare regulile acestui joc? De exemplu acest joc, prezentat în captura de mai jos – ideea lui e simplă dar totuşi provocatoare: este vorba de o aceeaşi imagine, rotită, dar doar trei respectă regula, una fiind diferită (în cazul de mai jos fiţi atenţi la pătratul negru). Pe cea diferită daţi click pentru a avansa în joc.

img18

La fel de simple sunt şi următoarele jocuri: acesta de exemplu vă solicită atenţia la poziţia cifrelor, pentru a le reconstitui în ordine crescătoare; acesta e de matematică, Dvs trebuind să alegeţi semnul care face operaţia adevărată; tot de matematică este şi acesta, doar că în cazul lui rezultatele operaţiilor trebuie scrise de Dvs într-o căsuţă. Jocuri mici, simple, bune pentru cei copii, dar nu numai.

img19

"Fabrica de flah" are şi nişte producţii ce i-ar putea interesa pe webmasteri. De exemplu acest puzzle, ce poate fi descărcat şi "instalat" în propriile situri, cu propriile imagini. Evident indicaţiile sunt în japoneză, dar folosind traducerea Google veţi da de capăt oricăror dileme lingvistice.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *