FotoViewr.com: tot pentru Flickr


Poate vă amintiţi de un articol recent, intitulat PicsViewr.com: pentru Flickr. Mda, acum vorbim de o altă găselniţă exact în acelaşi domeniu. Diferenţa nu stă doar în faptul că FotoViewr oferă acum doar şase moduri de afişare, nu opt ca PicsViewr, ci mai ales în posibilitatea de embed a galeriei obţinute, după cum puteţi vedea la sfârşitul articolului. Acum să ascultăm însă prezentarea serviciului.

Dacă nu aveţi un cont Flickr dar doriţi să testaţi serviciul, vă recomandăm din nou la username să indicaţi | HD | (cu tot cu bare, şase caractere în total).

Exită un lucru foarte, foarte deranjant. „To strike a balance between interactive performance and picture quality, FotoViewr uses the medium sized versions of your Flickr photos.” Aceasta înseamnă că cu cât veţi dori să afişaţi mai mare o galerie cu atât imaginile se vor vedea mai prost. Deosebit de neinspirată decizie… care poate se va modifica. În modul embed nu apare butonul pentru full screen. Daţi click aici şi apoi în banda de jos a flash-ului pe butonul cu săgeată ce indică în dreapta-sus. Veţi vedea că efectul e superb, dar cu imaginile la rezoluţie mică e cam… degeaba. Dacă doriţi să inseraţi flash-ul la dimensiuni mici, mai merge.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *