Wallpapere foarte colorate


Hongkiat.com a mai scos o selecţie de wallpapere chiar astăzi: 30 Impressive Colour Spectrum and Rainbow Wallpapers. Personal prefer tapeturile mai puţin ţipătoare şi probabil nu sunt singurul. Dar am găsit în selecţia tocmai recomandată mai multe imagini care mi-au plăcut şi de aceea m-am hotărât să o dau mai departe.

img186

Citind din comentariile articolului de pe Hongkiat am aflat că unele dintre wallpapere sunt în format PNG, fiind recomandată convertirea lor în JPG sau BMP înainte de folosire. Sursele diferă, ca de obicei, de la DevianArt (cele mai multe) la Flickr sau situri specializate cu imagini pentru desktop. M-am uitat ca de obicei şi la rezoluţii: sunt într-o varietate de dimensiuni (nu vă luaţi întotdeauna după ce scrie pe DevianArt – dacă dimensiunile sunt neobişnuit de mici înseamnă că sunt ale imaginilor preview, iar wallpaperele mari se găsesc în arhiva zip de descărcat). Foarte probabil să fie nevoie de o "retuşare" pentru dimensiunile monitorului Dvs – sau pur şi simplu apelaţi la Stretch la afişare (mie nu îmi place). Iată mai jos câteva alese spre exemplificare.

img188

Wallpaperele viu colorate mi-au amintit că scriind astăzi despre Flickr şi slideshow-urile introduse am observat printre seturile de wallpapere ale lui Brajeshwar unul intitulat Adobe CS3 Wallpapers. O "nebunie" similară de culori pe care o expun mai jos folosindu-mă de facilitatea de slideshow.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *