System Mania (şi mouse-ul ia foc)


Vă amintiţi de acel simplu şi cam stupid joc cu o tablă cu nouă găuri din care ies pe unde nu te aştepţi (a se citi aleator) nişte şobolani (veveriţe sau ce animale or fi… nu îmi amintesc exact) şi tu trebuie să le dai cu ciocanul în cap? Probabil că da. Ei bine, System Mania nu e aşa… dar nici departe. Dacă în jocul amintit trebuia să fii foarte vigilent şi să dai rapid click unde vedeai că iese un cap de animal, în System Mania nu trebuie doar să dai click ci şi să tragi cu mouse-ul, iar vizate nu sunt animale ci diverse bucăţi de maşinării, semnalate cu un roşu ce pâlpâie. Să o luăm cu începutul. O cunoaştem pe Fiona, o pricepută "meşteriţă" care, după ce a lucrat 48 de ore non-stop, e… culmea… dată afară că nu vrea să lucreze mai mult. OK, simpatizăm deja cu ea. Fiona decide să îşi deschidă o afacere pe cont propriu, de reparat sisteme. Nu sisteme de operare, ci sisteme mecanice de tot felul.

img369 img370 img372

Evident Dvs veţi lucra pe post de Fiona, care primeşte telefoane de la tot mai multe persoane pe măsură ce afacerea ei devine tot mai cunoscută. La fiecare nivel trebuie să reuşiţi să vă mişcaţi cu suficientă viteză pentru a "stinge" becurile roşii ce pâlpâie. Dacă e un bec mare, trebuie doar click pe el. Dacă e în centrul unei roţi, aceasta trebuie rotită (click şi se trage puţin). Dar sunt tot felul de variaţii, precum părţile cu mâner (tragi de el) sau cu ceva gen termometru (trebuie să reglezi partea mobilă peste bucata roşie). În fine, nu e uşor de explicat… dar nici de jucat. În esenţă e vorba de un joc ce testează viteza de reacţie. Trebuie să stăpâniţi bine mouse-ul, coordonându-vă mişcările cu ceea ce vedeţi pe ecran… uneori în întuneric, alteori în spatele unei ceţe. Dacă vă aştepaţi la un joc de logică… nu e. Este pur şi simplu un joc de agilitate, de testare a vitezei de răspuns la nişte semnale optice. E interesant, iar celor cărora le place genul s-ar putea să găsească energia să treacă prin toate nivelele împreună cu Fiona. Oare devine căpcăuniţă la final? Uh, nu, acela era Shrek parcă…

img373 img374 img375

PS: Există şi un mod arcade, precum şi un magazin de unde cumpăraţi diverse facilităţi utile atelierului… mai este şi un buton de panică. Le veţi descoperi pe toate jucând System Mania.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *