Doar azi gratuit: AVS Video Editor şi Last Samurai


Ce păcat că GiveAwayOfTheDay a căzut în uitare… Poate vă amintiţi vremurile în care în fiecare zi dădeau – legal şi gratuit – câte un program şi câte un joc. Descărcarea şi instalarea valabilă 24 de ore, funcţionarea… până la prima reinstalare a Windows-ului. Cu aceasta am amintit pentru cine era nevoie de GAOTD. Între timp succesul iniţiativei a scăzut, programele promovate nu au mai rămas la fel de provocatoare, iar jocurile gratuite se mai dau doar la sfârşit de săptămână. Astăzi e o ofertă care s-ar putea pe unii să îi intereseze, aşa că am profitat ca să mai scutur praful de pe seria noastră de semnalări GAOTD. Şi începem cu programul: AVS Video Editor (44,4MB). Pentru mai multe informaţii vă recomand pagina oficială a programului.

img360

Prezentarea ne spune că programul permite "crearea de clipuri video în stil Hollywood fără să ai o experienţă prealabilă în domeniu". Nu vă aşteptaţi evident să creaţi trucaje 🙂 . Programul permite operaţiuni de bază precum decuparea din filme, unirea unor bucăţi, adăugarea de coloană sonoră, plus diverse (cică peste 300) de efecte video. La final pune la dispoziţie şi instrumentele necesare de exemplu pentru a arde pe un DVD "creaţia". Sunt suportate "în principiu toate formatele video". Dacă nu aveţi filme, puteţi crea clipuri video din fotografii (slideshow-uri).

Cât priveşte jocul zilei, Last Samurai (43,5MB), ideea pare interesantă dar grafica – deşi 3D – nu prea convinge. Eu nu am testat nici programul şi nici jocul, aşa că vorbesc cumva din exterior. Prezentarea jocului se rezumă la "găseşte toate fetele în fiecare labirint şi fii atent la luptătorii ninja". Am putea zice că e un PacMan-ninja, cu obiective puţin modificate… Dacă vă interesează, nu uitaţi că doar astăzi îl puteţi descărca şi instala fără să plătiţi ceva pe el.

img361

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *