Doar azi gratuit: NetStat Agent şi Race of the lost roads


Iată că GAOTD are şi astăzi o ofertă interesantă! Mai întâi vorbim de un program de 50usd, pe care însă puteţi să vi-l însuşiţi legal şi gratuit doar în următoarele 24 de ore. Este PDF to Word (3,15MB), care îi va încânta cu siguranţă pe mulţi. Cât de mulţi? Pe toţi cei care când copiază texte din PDF-uri sunt frustraţi că au probleme cu diacriticele, că rândurile sunt „rupte” la final (deci textul vine linie cu linie, nu paragraf cu paragraf)… şi de alte probleme la importul prin copy & paste. Programul este mai mult decât simplu de folosit, după cum vedeţi din captura de mai jos: indicaţi fişierul PDF şi apăsaţi butonul Start conversion. În funcţie de mărimea fişierului în ceva timp veţi avea fişierul Word.

img363

Aici vine partea proastă… dintr-o eroare pe care am semnalat-o la GAOTD şi sper că va fi rezolvată cât mai rapid, programul deşi ar trebui să funcţioneze complet, e tot limitat. Converteşte primele trei pagini după care apare un mesaj de avertizare. Partea bună e că cele 3 pagini sunt convertite fără probleme (diacritice, formatare…). Probabil când veţi descărca Dvs problema va fi rezolvată (eu voi scrie aici când problema va fi istorie).

Datorită problemei tehnice cu înregistrarea gratuită, programul PDF to Word a fost schimbat după câteva ore cu NetStat Agent. Probabil problema cu PDF to Word va fi remediată şi oferta va (re)apare în următoarele zile. Sper! Cât priveşte Net Agent, informaţii complete despre program găsiţi pe pagina lui oficială: NetStatAgent.com. Îmi pare rău de încurcătura cu PDF to Word… dar nu îmi aparţine.

A doua ofertă a zilei (nu uitaţi că doar sâmbăta şi duminica GAOTD are ofertă dublă – în restul săptămânii se oferă doar un program) e jocul Race of the lost roads (27,4MB). Capturile sunt cred sugestive. Nu am testat jocul dar sper să fie atât de bun pe cât arată capturile. Nu sunt prea multe cuvinte despre joc, decât că include piste precum Hokkenhaym, Nürburgring, Monza, Imola… Dacă vă plac cursele 3D, încercaţi-l.

img364 img365


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *