Găsiţi utilizatorii Yahoo! Messenger invizibili


În România Yahoo!Messenger este foarte la modă, fiind utilizat de cei mai mulţi dintre noi. În Europa în schimb am observat că alte instant messenger-uri au mai mult succes. Dar dacă la noi acesta este intervin şi probleme legate de el.

Sunt sigur că aveţi în listă utilizatori care stau invizibili şi cu care poate doriţi să conversaţi, să îi anunţaţi lucruri importante. Au existat de-alungul timpului mai multe variante de a face acest lucru, însă poate acum nu mai funcţionează. Totuşi creatorii români de software au găsit soluţia la această problemă: BuddyCheck.

Este un program comercial, care în mod normal costă 19.95$, dar dacă detectează sub Windows setările regionale Română/România, funcţionează nelimitat fără a fi nevoie de înregistrare. Dacă nu plătiţi şi nu aveţi setările române, după 10 zile nu mai funcţionează. Poate este o idee bună pentru alţi creatori de software, nu?

Singura limitare este că utilizatorul verificat trebuie să fie în lista de prieteni a contului de utilizator Yahoo! cu care vă autentificaţi în program. Ceea ce înseamnă că în timpul în care vă autentificaţi cu contul în BuddyCheck, veţi fi deautentificat(ă) din Yahoo!Messenger. E adevărat că la o listă de 200-300 de prieteni sau mai mare şi mai mulţi prieteni pe care îi verificaţi, este puţin cam greoi procesul. Totuşi BuddyCheck păstrează numele utilizatorilor autentificaţi şi după ce ieşiţi din contul Yahoo!.

Ce trebuie să faceţi? Descărcaţi programul de aici, instalaţi-l, apoi deschdeţi-l. Mergeţi în meniul „Accounts” unde prin Add/Edit introduceţi numele şi parola contului dumneavoastră Yahoo!, apoi din acelaşi meniu apăsaţi Connect. Din acelaşi meniu apăsaţi Import contacts pentru a prelua toţi prietenii din Yahoo! Messenger.

După verificarea întregii liste vă puteţi întoarce în Yahoo! Messenger şi acum ştiţi cine stă invizibil.

O altă parte bună a programului este că vă spune care cont de utilizator din listă nu mai este valabil, lucru important dacă aveţi foarte mulţi prieteni şi unii şi-au schimbat adresa.

Vă urez succes în a conversa cu prietenii… invizibili!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,20 din 5)
Se încarcă...

10 comentarii

 1. -Hawkeye- spune:

  Poate ca unii stau pe invisible dintr-un anumit motiv…

 2. mihai.floran spune:

  Este adevărat. Dar atunci e bine să ştie şi cei care stau invizibil din anumite motive că pot fi depistaţi.

 3. Petric Cristian spune:

  Salutare. Am o metoda de verificare a utilizatorilor invizibili mai usoara nu trebuie instalat nimic. Incercati pe IMvisible.ro. Singurul dezavantaj este ca daca serverul este suprasolicitat da eroare busy la toata lumea.

 4. Ady spune:

  Din pacate, buddy check mai da rateuri, cel putin la v. anterioare. Ultima nu am testat-o.

 5. Alin spune:

  Incearca http://www.invizibil.net ! Merge sigur si e foarte simplu de folosit :>

 6. Adi spune:

  Am testat invizibil.net si merge perfect!

 7. Adi spune:

  E mai usor cu un site de tipul InvisibleYahoo.com.

 8. Raul spune:

  Pitit.ro – un site care chiar functioneaza.

 9. gigi spune:

  Se pare ca mai nou site-urile care erau de depistat cine e pe invisibil acum nu mai merg (de ex daca sunt pe invisibil un astfel de site zice ca sunt offline), insa cinva din agenda mea de mess cand eu intru pe invisibil, acea pers isi da seama. Cum e posbil, de ce se foloseste? Ca site-urile de acest gen nu il mai ajuta? Exista programe? Sau cum?…

 10. YmLand spune:

  Dupa cum ati observat in ultima perioada toate detectoarele au clacat. Ei bine s-a deschis singurul detector care mai functioneaza, acesta este http://www.ymland.com. Incercati-l si convingeti-va.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *