Iconiţe peste iconiţe


Se pare că ultima semnalare de iconiţe a fost în 6 iulie a.c. aşa că e timpul să îmi revăd tot ceea ce mi-am salvat după acea dată. Voi începe cu Function Icon Set, ce conţine 128 de iconiţe la 48×48 pixeli. Al doilea set – captura de mai jos, dreapta – vine de la Pinvoke.com. Actualmente se găsesc două seturi: Fugue şi Diagona, unul cu 971 de iconiţe, celălalt cu 400. Sunt multe dar mici (16×16) şi multe variaţii. Sunt bune pentru webaplicaţii care au meniuri complexe sau care afişează directoare.

image  image

 

Trecem acum la un sit DryIcons – el a fost amintit de Jurgen într-un comentariu, dar acum îl includem în acest articol cu precizarea că legătura conduce direct spre secţiunea cu iconiţe gratuite. Sunt câteva zeci… de seturi. Deci câteva mii de iconiţe în total. Următorul la rând e articolul 10 Great Free Icon Packs for Your Website or Web App – între cele 10 pachete de iconiţe veţi regăsi unele deja recomandate de noi.

image  image

Una dintre cele mai complexe selecţii a apărut acum vreo două luni sub semnătura lui SpeckyBoy: 96 of the Best Ever Free Icon Sets – For Web Designers, Developers and Bloggers (evident, sunt din nou muuulte suprapuneri cu ce am mai prezentat). Am mai reţinut şi un articol de acum două zile de pe Noupe: 40+ Beautiful Icon Sets Hand-picked from deviantART- Part 2 (prima parte apăruse aici). La final seturile de iconiţe apărut în ultimele luni pe SmashingMagazine:

image

PS: de final, chiar dacă nu sunt tocmai iconiţe, iată un link spre… steaguri. În unele situaţii sunt şi aceste imagini foarte utile.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *