De relaxare: Plimbă câinele


Nu, nu aş îndrăzni să vă spun "plimbă ursul". Vă invit însă să plimbaţi un câine. In the dog house este un alt simpatic şi inteligent joc Nitrome. Aveţi să vă luptaţi cu 40 de nivele, astfel că s-ar putea să vă ia ceva timp (ore, zile) să terminaţi jocul, dar nu uitaţi – ca în orice joc Nitrome – avansul Dvs se salvează deci puteţi foarte bine reveni după câteva zile la joc şi să îl continuaţi de unde v-aţi oprit ultima oară. Care este obiectivul jocului? Să conduceţi un câine printr-o casă de la locul unde se află la un alt loc, în bucătărie, pentru culcare presupun, dat fiind atmosfera de noapte. Pentru aceasta e simplu: folosiţi osul ca "atracţie". Îl va urma… atunci când poate. Cum adică? Păi casa e ciudată. E un fel de sliding-puzzle în care Dvs trebuie să mutaţi unele pătrate pentru a-i croi drum.

img415 img416

Nu vă speriaţi, jocul avansează de la nivele foarte uşoare şi intuitive spre nivele tot mai dificile. Marele secret este să fiţi atenţi la direcţia săgeţilor de pe diferitele pătrăţele. Uneori poţi muta o piesă doar sus jos sau doar stânga dreapta; alteori ai accesibile toate direcţiile; în fine, unele piese se pot doar roti. Mai sunt apoi şi piese speciale, gen lifturi sau cele blocate cu grilaj (trebuie să "refaceţi" conexiunile acolo). Inevitabil, unele nivele vor părea irezolvabile. Şi totuşi, cu ceva răbdare veţi reuşi. Jocul e antrenant şi va plăcea în mod sigur amatorilor de provocări pentru materia cenuşie.

img417 img418 img419


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. gabriel spune:

    E mare pacat ce se intimpla cu formatul ales de voi. Inainte era mult mai bine, totul era simplu si clar. Ati fost atenti la nr. de useri care viziteaza c.net in ultima vreme… Nu cumva a scazut drastic????

    Respect.

  2. radu.capan spune:

    Imi pare rau ca nu inteleg la ce va referiti. V-am scris in privat si poate voi afla. Cat despre vizitatori: din septembrie, trecand vara, numarul a inceput sa creasca din nou, ceea ce ne bucura. Nu, nu avem scadere deloc, cu atat mai mult drastica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *