Doar azi gratuit (pe bune): PDF to Word


La sfârşitul săptămânii trecute anunţat că GAOTD oferă gratuit (oferta clasică, valabilă 24 de ore) programul PDF to Word. M-am grăbit să scriu despre el, pentru că ştiu că multora le este util, pentru a mă trezi în timp ce scriam despre program că… nu merge. Am semnalat problema, programul a fost retras, pus altul şi iată că problema a fost remediată: PDF to Word este acum disponibil aici şi chiar merge. L-am testat şi sunt foarte încântat: converteşte cu succes, descurcându-se bine nu doar cu imaginile din text dar şi cu diacriticele!!! Yeeee… Puneţi mâna pe el astăzi, instalaţi-l tot astăzi (sau până mâine la ora 10 – fiţi atenţi la data articolului!) şi sunteţi scăpaţi de multe bătăi de cap. Desigur, dacă lucraţi des cu PDF-uri. Am mai vorbit despre copierea din PDF-uri, chiar şi din cele protejate, dar acum vorbim de un instrument care converteşte în întregime un fişier PDF în unul Word. Gata copierea cu mouse-ul! Vrei tot, ai tot.

S-ar putea unii să se întrebe de ce atâta bucurie: nu există programe gratuite să facă ceva similar? Probabil aţi auzit de Free PDF to Word Doc Converter. Este un program excepţional şi cu adevărat gratuit. La instalarea lui s-ar putea să vă speriaţi că cere înregistrarea. Probabil este modul autorului de a avea o idee despre câţi îi folosesc programul. Înregistrarea este gratuită şi presupune o operaţie artimetică (nu 2+2 ci ceva mai complicată… dar doar sunteţi la calculator!) şi apoi veţi avea cheia necesară. Este simplu de folosit, nimic de spus. Sunt însă câteva probleme, precum faptul că trebuie să fii online de fiecare dată, pentru cheia ce nu înregistrează definitiv ci per operaţie. Şi mai urât e că la diacritice are probleme (la ş şi ţ). În schimb programul comercial oferit astăzi gratuit de GAOTD merge perfect (aproape perfect). Da, nu are opţiunile celui gratuit, ceea ce, dacă te interesează doar paginile 35-39 dintr-un PDF de 500 de pagini poate fi destul de neplăcut. Dar mă rog… cere doar răbdare şi apoi îţi iei ce îţi trebuie.

img410

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 3,80 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *