Un fel de Tetris modern: Elven Mists 2


O poveste cu spiriduşi, într-o lume magică încântătoare, ne oferă pretextul pentru un fel de Tetris. În Elven Mists 2 tabla de joc este împărţită în pătrate, pe care noi trebuie să amplasăm forme ca cele din jocul Tetris, care vin aleator una după alta, şi pe care le putem bineînţeles roti – cu click-dreapta. Scopul fiecărui nivel nu este să umplem toată tabla, ci… să eliberăm spiriduşii. Adică să unim, prin intermediul formaţiunilor obţinute, florile în care se află închişi ei cu două flori-energie. Când creăm această legătură, spiriduşii sunt eliberaţi din flori şi piesele care au format legătura dispar.

img109 img110

Nu putem aşeza piesele peste florile-energie, şi mai apoi apar şi diverse obstacole. La nivele mai avansate avem piese de mai multe culori, unele aşezate de la început pe tablă. Trebuie să fim atenţi să nu punem o piesă roşie lângă una verde, căci formaţiunea trebuie să fie din piese de aceeaşi culoare. Avem un timp limitat la fiecare nivel, dar cel puţin la început acest fapt nu reprezintă o problemă prea mare – poate eventual pentru copiii mai mici, căci e nevoie de ceva atenţie ca să eliberăm cât mai multe flori deodată.

img111 img112

Dintre piesele speciale care apar pe parcurs sunt unele care fac să explodeze florile şi obstacolele din jur, altele care distrug ceea ce este sub ele şi "ard" buştenii-obstacole din jur, pietre "oportuniste" care iau culoarea piesei de lângă ele; mai putem culege şi bani, în acelaşi fel în care eliberăm spiriduşii. Dacă ne-a expirat timpul la un nivel, putem să îl reluăm. În nivelele bonus trebuie într-un timp scurt să "culegem", prin aceeaşi metodă, cât mai mult trifoi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *