Sunshine Acres: harnici cultivatori


Jocul Sunshine Acres are elemente care amintesc de îndrăgitul Farm Frenzy. De data aceasta trebuie să cultivăm plante. Începem de la floarea soarelui, ale cărei seminţe sunt cele mai ieftine. Avem câteva… să le spunem straturi, dar putem pune o singură plantă o dată. Plantăm sămânţa – orice plantare ne costă – şi apoi trebuie să udăm planta şi să săpăm în jurul ei. Aceste acţiuni nu ne iau bani din rezerva pe care o avem, dar trebuie să fim atenţi la indicatoarele care ne arată de ce anume are mai mare nevoie planta. În funcţie de cât de bine am îngrijit-o, avem o recoltă mai mică sau mai mare – la floarea soarelui 1 sau 2 saci de seminţe. Dar se poate întâmpla şi ca planta să se usuce şi să fi investit degeaba bani şi efort.

img119 img120

Vânzând sacii de seminţe de floarea soarelui, putem, de la anumite nivele, să plantăm şi porumb, a cărui recoltă ne aduce mai mulţi bani. O sumă frumuşică putem face şi dacă din recolta de seminţe producem ulei, sau din porumb pop-corn. Se diversifică pe parcurs şi instrumentele de grădinărit, şi putem să cumpărăm în timpul nivelului, pe lângă făbricuţele care produc ulei sau pop-corn, mai multe lopeţi, mai multe stropitori, un hidrolizor care udă mai eficient plantele, sau un camion mai mare, care să transporte mai multe produce odată. Să nu lăsaţi produsele să stea prea mult fără să le adunaţi pe platforma de depozitare, căci dispar, dar nici să nu uitaţi să mai vindeţi din ele, pentru că dacă platforma se umple nu aveţi unde să le depozitaţi. Sau poate vă treziţi că nu mai aveţi bani pentru a mai planta.

img121 img122

Apar şi diverse animale, dintre care unele, precum câinele care găseşte diverse lucruri utile, dar pe care trebuie să fim atenţi să îl hrănim din când în când, ne ajută; altele, precum oile care ne mănâncă plantele, şi pe care trebuie să le gonim cu băţul, ne încurcă. La fiecare nivel avem o normă de îndeplinit: atâţia saci de seminţe, atâtea butoaie de ulei, atâta porumb adunat, atâta pop-corn produs, atâţia bani strânşi… Dacă v-a plăcut să creşteţi animale în Farm Frenzy, să vedem dacă şi acest joc, cu noutăţile pe care le aduce şi cu provocările fiecărui nivel în parte vă va prinde la fel de mult! Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. cornea irina oana spune:

    De unde as putea procura acest joc (full version) din Romania.

    Este foarte bun si sunt interesata sa il cumpar.

  2. radu.capan spune:

    Cu un card bancar romanesc puteti sa comandati online si costa 50RON (fara TVA). Vedeti aici. Daca nu aveti un card valabil pentru cumparaturi online puteti apela eventual la un prieten. Nu uitati ca il puteti descarca (vedeti primul link) si incerca o ora gratuit! Doar dupa ce l-ati testat o ora va recomand sa va ganditi daca merita sau nu cumparat (personal gasesc 50RON cam piparat pentru acest joc).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *