La CNet.ro acum un an: septembrie 2007


Mai bifăm o lună ca fiind trecută… Intrăm astfel în ultimul sfert de an. E timpul să ne întoarcem în timp pentru a vedea foarte pe scurt ce a însemnat septembrie 2007. În primul rând a fost luna unei extraordinare veşti: Google AdSense a acceptat România (şi alte ţări în acel val) la plata prin Western Union. Cu o singură excepţie – de Paşti, când probabil nişte probleme cu bănci închise… sau altceva, au provocat întârzieri de ordinul săptămânilor – Google a făcut lunar conştiincios plata (celor care au câştigat peste 100usd). Dacă după septembrie 2007 preţul mediu pe click a cunoscut de regulă o scădere (vorbesc din experienţa mea), în septembrie care tocmai se încheie a fost o revigorare extraordinară. Dacă mai sunt printre cititori utilizatori de AdSense aş fi curios dacă şi eu au constatat o creştere deosebită a valorilor clickurilor.

Ce articole aş mai recomanda special din septembrie 2007? În primul rând ABC: Despre FTP. Utilizatorilor de Vista le reamintesc articolul ReadyBoost: RAM mai mult fără RAM, mai ales că preţul memoriilor USB a scăzut faţă de acum un an. Pentru cei care navighează cu Firefox sau Internet Explorer, şi care nu folosesc decât căsuţa de adrese, nu şi cea de căutări, merge bine articolul Motoarele de căutare din navigatoare. În fine, ca să amintesc şi un sit, m-aş oprit la Panoramas.dk: călătoreşte online. L-am folosit chiar săptămâna trecută cu grupul de copii de care ne ocupăm cu soţia (cateheză în parohie) pentru a-i plimba virtual prin diverse locuri din lume: au fost foarte impresionaţi 🙂 mai ales că imaginea au văzut-o proiectată pe un ecran uriaş. Sunt desigur multe alte articole interesante… dacă ştiţi CNet.ro de puţin timp merită să aruncaţi din când în când o privire la conţinutul nostru mai "vechi".

Iar acum cele mai citite 15 articole din anul 2007, luna septembrie.

 1. Doar azi gratuit: Dinosaurs 3D Screensaver (2851)
 2. WordPress: ContactForms (2657)
 3. Google Earth include un simulator de zbor (2264)
 4. ABC: Despre FTP (2055)
 5. Din nou şah: Shaag Chess (1968)
 6. AdSense permite plăţi mai rapide (în RON şi fără comision!) (1897)
 7. S/2: WordPress, video şi audio, şi multe programe (1752)
 8. ReadyBoost: RAM mai mult fără RAM (1726)
 9. Mango: cursuri de limbi străine (flash & audio) (1682)
 10. JamStudio: compune online melodii (1395)
 11. Zoho Sheet: pe româneşte! (1322)
 12. S/2: Firefox, CamStudio şi altele (1205)
 13. Zoho în română? Împreună am putea… (1182)
 14. Schimbarea culorii hainelor în fotografii (1068)
 15. Despre flauntR (şi puţin despre Picnik) (1063)

Dacă vreţi să vedeţi lista tuturor articolelor din luna septembrie 2007 daţi click aici.

PS: În ultima zi a fiecărei luni vom include un top al celor mai citite articole de acum un an, o ocazie de a vă aminti articole mai vechi care au strâns un număr mare de lecturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *