Chemarea Atlantisului


Poseidon s-a supărat pe oameni pentru că au uitat cât bine a făcut pentru ei şi nu i s-au mai închinat, aşa că a adus dezastrul asupra frumoasei insule Atlantis. Cheia rezolvării problemei stă în altarul construit demult de Poseidon, sub ape, pentru a aduce prosperitatea în Atlantis, dar pe care el acum l-a distrus, împrăştiind în lume cele şapte cristale ale sale. După această poveste relatată prin imagini şi vocea plăcută a unei naratoare, aventura în jocul match 3 Call of Atlantis ne poartă, în 66 de nivele, prin Roma, Grecia, Troia… în căutarea acestor cristale.

img176 img177

Nu avem numai de făcut formaţii de trei elemente – specifice fiecărui loc în care ne aflăm, şi animate atunci când dăm click pe ele. În fiecare dintre decorurile jocului trebuie să găsim părţi din anumite obiecte. Fiecare nivel de fapt se încheie cu un obiect reconstituit de noi din bucăţile care ajung în partea de jos a tablei de joc, iar la finalul unui set de nivele trebuie să amplasăm toate obiectele adunate acolo unde le este locul în decor. Odată terminată treaba, descoperim cristalul căutat, dar… acesta se sparge în bucăţi, aşa că mai trebuie să le recuperăm pe toate pentru a-l putea în sfârşit reaşeza pe altarul lui Poseidon.

img179 img178 img180

Imaginile frumoase cu care este prezentat fiecare loc prin care trecem pot deveni şi screen-saver pentru computerul nostru, şi ne putem delecta oricând cu ele, după ce l-am deblocat, la opţiunea Travels din meniu. Fundalul fiecărui nivel poate fi de asemenea admirat dacă dăm click pe ochiul din dreapta-sus. În ansamblu jocul este atrăgător din punct de vedere vizual, cu multă atenţie acordată detaliilor, şi nu devine frustrant de dificil datorită bonus-urilor ajutătoare la varianta match 3, şi hint-ului reîncărcabil la varianta hidden objects. Iată câteva motive pentru care copiii ar putea fi atraşi să ducă jocul până la capăt. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,50 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. neo spune:

    As dori foarte mult jocul Call of Atlantis, versiunea completa. Va multumesc mult.

  2. radu.capan spune:

    Cu o căutare pe Google veţi găsi multe locuri de unde se poate cumpăra online.

  3. amy spune:

    Cel mai tare joc… am versiunea completa… joc in fiecare zi…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *